Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Stará chcela mladou byť: Ups, veď jej vyliezali prsia aj s bradavkami!

Kris Jenner aj pred šesťdesiatkou bez hanby vystavila silikóny. Zobraziť galériu (5)
Kris Jenner aj pred šesťdesiatkou bez hanby vystavila silikóny. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Týmto by sa chváliť naozaj nemusela! Kris Jenner (56) sa najmä kvôli svojej reality šou udržuje plastikami v dobrej forme. Niektoré kúsky z garderóby svojej známejšej dcéry by však pre ňu mali zostať tabu. Keď sa pokúšala vtesnať do kostýmu, ukázala silikóny aj s vykúkajúcimi bradavkami.

Na Halloween ako ozajstné strašidlo? Hoci si hlava rodiny Kardashian dáva na svojom vzhľade mimoriadne záležať, nie všetky jej kostýmové premeny dopadnú na výbornú. Dôkazom môže byť jej pokus zaujať internetových fanúšikov v odvážnom outfite, v akom sa jej dcéra Kim pretŕčala pred štyrmi rokmi.

Ako superhrdinka s vyliezajúcim poprsím a prvkami americkej zástavy – takto svoju národnú hrdosť Kris nedávno predviedla na mikroblogovacej sieti Twitter. Nad obnaženými vnadami si pritom hlavu vôbec nelámala. Na poznámky svojich nasledovníkov odľahčene reagovala: „Ježiš, na čo toľko zbytočného rozruchu?!!! Je to len nevinná vykuknutá bradavka, to sa stáva aj tým najlepším z nás.“

Je veľmi pravdepodobné, že sa Kris chcela len pochváliť svojím vylepšeným poprsím, ktoré pôsobí ako po generálke. Či je ale tesný korzet po dcére tým ideálnym spôsobom, už posúďte sami. V každom prípade, rodinná reality šou Keeping Up with the Kardashians medzi celebritami k obľúbeným nikdy nepatrila. Nežné pokolenie z tohto klanu sa tak snaží pútať pozornosť, ako vie. A to aj napriek tomu, že často vyznieva poriadne zúfalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu