Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ukrajinská modelka šokuje: S plastikami ju od umelej bábiky nerozoznáte!

Valeria Lukyonova dobýja svet ako kuriózna modelka s imidžom bábiky. Zobraziť galériu (4)
Valeria Lukyonova dobýja svet ako kuriózna modelka s imidžom bábiky. (Zdroj: V)

MOSKVA – Netradičný pohľad! Neskôr narodené dámy už od útleho veku majú svojskú predstavu o ženskej dokonalosti – chcú vyzerať ako bábika Barbie. Nezvyčajná modelka z Ukrajiny Valeria Lukyanova (21) si tento sen splnila naozaj detailne a presvedčivo. S imidžom vyumelkovanej krásky dobýja Ameriku a celý svet.

Na prirodzenosť zvysoka kašle! Hoci Valeria Lukyonova len nedávno prekročila prah dvadsiatky, v zahraničí jej meno prestáva byť neznámym pojmom. Vďačí za to neobyčajnému zovňajšku, s ktorým vierohodne pripomína najpredávanejšiu bábiku všetkých čias. S umelým vzhľadom je hviezdou nielen v ukrajinských končinách, ale už aj na stránkach magazínu V, ktorému prepožičala svoj nezvyčajný pôvab.

Sladká blondínka si pred objektívom zapózovala v džínsových šortkách a v plavkových variáciách či minimalistických živôtikoch. Jej cieľom je totiž nechať vyniknúť postave presýpacích hodín a osiemu drieku. Tým najšokujúcejším prvkom však zostáva jej plastiková tvár. Početnými zákrokmi a náročným líčením Valeria pripomína skutočnú živú bábiku.

Porcelánová kráska samu seba prehlasuje za „najznámejšiu ženu spomedzi rusky hovoriacej časti internetu“. Spomínanému časopisu pri rozhovore síce tvrdila, že jej povolaním je učiteľstvo, pri opisovaní svojho bežného dňa sa však o vyučovaní príliš nezmieňovala: „Každé ráno popracujem na svojej tvári, dám si masáž a potom nejaký čas strávim na internete. Meditujem, cestujem vo svojom astrálnom tele a potom cvičím v posilňovni. Idem na prechádzku so svojou najlepšou kamarátkou, vrátim sa domov a pripravím večeru pre muža, ktorého milujem.“ Či Valeriinmu priateľovi je čo závidieť, už posúďte sami. O netradičnej modelke však s najväčšou pravdepodobnosťou budeme ešte počuť.

Pozrite si šokujúcu premenu ukrajinskej modelky pod rukami plastického chirurga


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu