Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mediálny podvod známej rodiny: Biznis s bábätkom v priamom prenose!

Kris Jenner kvôli vyšším číslam sledovanosti neváhala oklamať divákov s falošnou vnučkou. Zobraziť galériu (4)
Kris Jenner kvôli vyšším číslam sledovanosti neváhala oklamať divákov s falošnou vnučkou. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Nezastavia sa pred ničím! Rodina Kardashianovcov je nielen za veľkou mlákou, ale aj u nás známa tým, že svoje súkromie prepiera pred televíznymi kamerami. Aktéri svojráznej reality šou sa však neváhajú priživiť ani na najmladšej členke, ktorá len nedávno prišla na svet. Babka Kris Jenner (57) škandalózne podviedla divácku verejnosť.

Pre sledovanosť urobí naozaj čokoľvek! Reč je o takmer šesťdesiatročnej Kris Jenner, ktorej dcéra Kim Kardashian nedávno porodila svoju prvú ratolesť North West. Relatívne čerstvá mamička sa však zo svojich starostí raduje v súkromí a médiám zatiaľ neposkytla žiadne fotografie seba ani bábätka. Všetko mala zmeniť práve jej matka, ktorá s dieťatkom v náručí lákala divákov na sledovanie premiérovej časti vlastnej novej talkšou. Ako sa však ukázalo, išlo o bohapustý mediálny podvod.

Hrdá babička krátko pred začiatkom živého vysielania televízneho programu stanice Fox zverejnila na svojom internetovom účte fotografiu s novorodeniatkom v náručí. Dojemný záber okomentovala tak, aby u svojich nasledovníkov vzbudila čo najväčší záujem: „Nikdy neviete, kto sa dnes v našej šou objaví.“ Fanúšikovia, ktorí očakávali pohľad na jej posledné vnúča, však zostali poriadne sklamaní.

Kris vstúpila do štúdia s bábätkom v náručí za nadšeného potlesku publika. Rozžiarené tváre divákov naznačovali, že svet pravdepodobne po prvý raz uzrie prvú dcéru rapera Kanyeho Westa. Vzápätí však prišlo obrovské rozčarovanie. „Toto je moja krásna štylistka Monika, potrebovala si odskočiť na záchod, tak som jej podržala dieťatko,“ vysvetlila hlava rodiny Kardashian a podala dieťa jeho skutočnej matke.

Zaujímavosťou je, že toto nie je prvý incident, ktorý sa odohral v súvislosti s narodením malej North. Lojalitu vlastných priateľov si vyskúšala aj samotná Kim, ktorá okoliu rozoslala falošné fotky svojej dcéry a čakala na previnilcov, ktorí sa pokúsia zábery predať bulváru. Takto si zrejme chcela zabezpečiť, aby tučnú sumičku za exkluzívne fotografie zhrabla výlučne sama.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu