Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dogabané dvojičky Olsenové: Ako zostarnuté mátohy z múzea!

Mary-Kate a Ashley Olsen Zobraziť galériu (10)
Mary-Kate a Ashley Olsen (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Módne ikony s podivným vkusom! Keďže sestry Mary-Kate a Ashley Olsen vstúpili so sveta šoubiznisu spoločne, bok po boku vystupujú aj ako návrhárky. Ich kolekcie sú však zrejme určené celkom inej vekovej kategórii než tej, do ktorej samy patria. Hoci majú ešte len 26 rokov, obliekajú sa ako päťdesiatničky.

Čo si to zas na seba navliekli? Pri pohľade na drobné dvojičky len ťažko uveriť, že za veľkou mlákou sa zaradzujú medzi rešpektované dizajnérky s módnymi oceneniami na konte. Aj keď samé vyzerajú, že ledva prekročili prah dvadsiatky, útle figúry odievajú do vrecovitých outfitov, ktoré by si neobliekli ani ich dvojnásobne staršie kolegyne. Pozrite si ako dôkaz zábery z odovzdávania cien Inovátor roka pod záštitou magazínu WSJ.

Americké sestry sa počas slávnostného večera držali v tesnej blízkosti, preto aj fotografom pózovali spoločne. Ashley siahla po neforemných maxišatách z čierneho saténu, ktorých hlboký véčkový výstrih zdôrazňoval plochý hrudník. Mary-Kate zase zvolila tmavomodrý kostým so štólou ako po babičke. Zvláštne pôsobili aj ich kabelky, ktoré si vybrali z vlastnej kolekcie s názvom The Row.

Zaujímavosťou je, že napriek mladému veku a značnej popularite dvojičky nejavia záujem o sociálne siete. Ich účty v sieti Twitter a Facebook už dlhší čas nejavia nijaké známky aktivity, pričom ide o kontá založené fanúšikmi. Túto nevšednú záležitosť niekdajšie seriálové hviezdy vysvetlili v istom rozhovore. „Na mňa to pôsobí úzkostlivo,“ priznala blondínka. Jej sestra Mary-Kate však dodala: „Strávili sme celý život tým, že sme sa snažili, aby sme neboli pre ľudí také dostupné. Takže by to bolo v rozpore so všetkým, čo sme v našich životoch urobili, aby sme neboli na očiach verejnosti.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu