Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dvojička Mary-Kate Olsen so starým milencom: Nežnosti už aj verejne!

Štyridsiatnik Olivier Sarkozy nežne bozkáva Mary-Kate Olsen na basketbalovom zápase. Zobraziť galériu (10)
Štyridsiatnik Olivier Sarkozy nežne bozkáva Mary-Kate Olsen na basketbalovom zápase. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Neskrývajú sa! Aj keď okolie nad vzťahom Mary-Kate Olsen (27) len nechápavo krúti hlavou, ona si bez ostychu vychutnáva romantiku. Hoci by jej milenec Olivier Sarkozy (44) mohol byť otcom, nežnostiam od neho sa nebráni, práve naopak. Dvojica sa muchlovala priamo pod drobnohľadom kamier a fotoaparátov.

Čo na ňom vlastne vidí? Aj takéto otázky víria v hlavách blízkych jednej z najúspešnejších dizajnérok vo veku do tridsať rokov. Mary-Kate Olsen je vďaka impériu, ktoré buduje so sestrou Ashley mimoriadne uznávaná, bohatá a svet módy jej leží pri nohách. Vyberať by si mohla spomedzi hollywoodskych fešákov, no už rok a pol randí s polovičným bratom francúzskeho exprezidenta. Zostarnutý Olivier Sarkozy nedávno zobral svoju lásku na športové podujatie, kde sa neubránil afektovaným prejavom náklonnosti.

Prominentná dvojica si spolu vyrazila na basketbalový zápas, v ktorom sa domáci tím New York Knicks stretol s rivalom Minnesota Timberwolves. Kamera, ktorá vyzýva zaľúbencov k tomu, aby sa pobozkali, známy párik tentoraz obišla. Štyridsiatnik s obrovskými vačkami pod očami sa však aj tak neubránil tomu, aby milovanej Mary-Kate venoval nežnú pusu na čelo.

Dvojičky, ktoré v útlom veku hviezdili na televíznych obrazovkách ako seriálové celebrity, okrem módy vstúpili aj do sveta parfumov. Už čoskoro vraj uvedú na trh luxusné vône pre dámy s názvom Nirvana White a Nirvana Black. „Uvedomila som si, že mám naozaj citlivý nos,“ netajila svoje nadšenie práve Mary-Kate v nedávnom rozhovore v šou Today. Parfumy by mali do obchodov za veľkou mlákou doraziť v decembri a ich autorky sú na seba už teraz mimoriadne hrdé. Vyvíjali ich totiž takmer dva roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu