Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Filmoví blázni na červenom koberci: Jeden sa pýšil sexi milenkou, druhý totálnym gýčom!

Eddie Murphy sa chválil sexi kočkou, jeho kolega Jim Carrey výstrednými topánkami. Zobraziť galériu (16)
Eddie Murphy sa chválil sexi kočkou, jeho kolega Jim Carrey výstrednými topánkami.

NEW YORK – Vytŕčali z davu! Počas uplynulého víkendu sa zišlo viacero známych hviezd, ktoré oslavovali 40. výročie obľúbeného amerického programu Saturday Night Live. Svoju kariéru v zábavnej šou odštartoval napríklad komik Eddie Murphy (53). Tomu na červenom koberci robila spoločnosť atraktívna a výrazne mladšia milenka Paige Butcher (35). Bláznivý Jim Carrey (53) prišiel na akciu sám, no vďaka módnemu výstrelku bol priam neprehliadnuteľný.

Šou Saturday Night Live sa v Amerike teší mimoriadnej obľube už od roku 1975. Aktuálne sa vysiela jej 40-ta sezóna a pri tejto príležitosti sa počas uplynulého víkendu oslavovalo. Keďže v televíznom projekte účinkovalo množstvo známych tvárí zo šoubiznisu, fotografi sa na podujatí rozhodne nenudili. 

O rozruch sa na červenom koberci postaral napríklad Jim Carrey, predstaviteľ bláznivého zvieracieho detektíva, či čudáka z komédie Blbý a blbší. Svoj – na prvý pohľad bežný – outfit doplnil naozaj nezvyčajnou obuvou. Lesklé fialové topánky určite nie sú súčasťou mnohých mužských šatníkov a pokojne sa dajú označiť za gýčové.

Farebnosť v obliekaní má rád aj jeho kolega Eddie Murphy. Ten ale teraz vytŕčal z davu skôr vďaka šarmantnej priateľke. Hercova o osemnásť rokov mladšia milenka Paige Butcher sa totiž živí ako modelka, čo musí byť pri pohľade na ňu jasné asi každému. Dlhonohú blondínku s dokonalým telom spoznal päťdesiatnik už počas nakrúcania v roku 2006, no randiť začali len nedávno, zhruba pred 2 rokmi. Uvidíme, ako dlho bude jeho ozdobou na spoločenských podujatiach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu