Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nevernica Kristen dosiahla svoje: Podvedený Pattison ju vzal na milosť!

Dvojica v súčasnosti spolu nežije, no pravidelne sa stretáva Zobraziť galériu (10)
Dvojica v súčasnosti spolu nežije, no pravidelne sa stretáva (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Robert Pattinson (26) sa rozhodol dať Kristen Stewart mesiac, aby sa pokúsila opäť oživiť ich vzťah. Dvojica je teda po škandále okolo herečkinej nevery v súčasnosti spolu, no zatiaľ len na skúšku.

"Robert mal veľa času, aby uvažoval o tom, čo sa stalo a hoci to stále bolí, tiež si uvedomuje, aká je Kristen pre neho dôležitá," uviedol blízky priateľ herca. "Varoval Kristen, že možno nedokáže odpustiť a zabudnúť. Ale súhlasil s tým, že jej dá mesiac a uvidí, ako to bude fungovať. Ak to nepôjde, opustí ju," vysvetlil zdroj.

Dvojica v súčasnosti spolu nežije, no pravidelne sa stretáva. Pár si však určil isté pravidlá. "Kristen v novom Robovom byte neostáva. Stretávajú sa takmer každý deň od ich prvého stretnutia, no zatiaľ sú to malé krôčiky. Žiadal tiež, aby už nehovorili o tom, čo sa stalo," prezradil kamarát Pattinsona. "Kristen je nadšená, že má Roba späť. No stále si dáva pozor, pretože vie, že je to len na skúšku a Robert si to môže rozmyslieť," dodal.

Fotografie, na ktorých sa Kristen Stewart objíma a bozkáva so ženatým režisérom Rupertom Sandersom (41), sa na verejnosť dostali koncom júla. Obaja sa okamžite verejne ospravedlnili všetkým, ktorých ich nevera zasiahla. Herečka sa krátko po tom odsťahovala z domu, ktorý s Pattinsonom dovtedy zdieľala.

Kristen Stewart má na konte napríklad tri People's Choice Awards, šesť MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA, no tiež štyri nominácie na Zlatú malinu. Preslávila ju úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight a zahrala si aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), The Runaways (2010) alebo Snehulienka a lovec (2012). Stewart sa po boku Pattinsona najbližšie predstaví v poslednom filme zo série Twilight - v snímke Twilight sága: Úsvit - 2. časť, ktorá bude mať v slovenských kinách premiéru v polovici novembra.

Robert Pattinson na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005). Skutočne sa však preslávil až o tri roky neskôr, keď stvárnil upíra Edwarda Cullena v prvej zo série adaptácií romantickej ságy Twilight americkej autorky Stephenie Meyer. Médiá ho označujú za jeden z najväčších mladých britských filmových talentov v Hollywoode a jednu z najpríťažlivejších mužských hereckých hviezd na svete. Diváci ho poznajú aj z romantickej drámy Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmov Voda pre slony (2011), Miláčik (2012) alebo Cosmopolis (2012). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu