Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi upírka rozpálila horúcu premiéru: Presvitajúce gaťky a oblé prsia!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (8)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Davová psychóza! Aj tak by sa dala označiť reakcia niektorých fanúšikov ságy Twilight, ktorí sa kvôli premiére neváhali utáboriť v Mekke americkej kinematografie. Podľa záberov z dlho očakávanej noci sa však stanovanie zrejme vyplatilo. Hlavnou hviezdou sa stala Kristen Stewart (22) v priehľadnej róbe.

Na záver to najlepšie! Kristen Stewart bola ešte donedávna svojimi priaznivcami zatracovaná, no vrátila sa na výslnie ako ozajstná diva. Uvedenie záverečnej snímky s názvom Twilight sága: Úsvit - 2. časť na domácej pôde pre ňu ani nemohlo dopadnúť lepšie. Túlila sa k staronovému milencovi Robertovi Pattinsonovi a v rafinovanej róbe zožala obrovský úspech.

Ospevovaná brunetka sa počas veľkolepého večera blysla v priehľadnej kreácii telovej farby z dizajnérskej dielne Zuhair Murad. Vďaka čipkovanému materiálu Kristen neohúrila len navonok, ale ukázala aj to, čo nosí pod sukňou – nohavičky so zlatým odleskom. V centre pozornosti sa súčasne ocitli aj jej prednosti, ktoré strážil žensky vystužený výstrih. Herečka sa tak stala symbolom elegancie a stelesnením zvodnosti.

Fanúšikovia boli zrejme najviac zvedaví na vzájomné dvorenie hlavných hrdinov. Ich vzťah bol totiž nedávno poškvrnený neverou zo strany Kristen so ženatým režisérom. Miláčik tínedžeriek ju však nakoniec omilostil a opäť sa k nej vrátil. Hollywoodska kráska je z tohto kroku taká nadšená, že by neváhala posunúť ich spolužitie na vyššiu úroveň. „Neviem sa dočkať, až budem mamou. Myslím, že je to niečo, s čím ste sa narodili alebo nie. Niektoré ženy majú naozaj veľmi silné prírodné inštinkty a túžby stať sa matkou,“ prezradila v jednom z rozhovorov. Žeby si chcela Roberta poistiť plánovaným tehotenstvom?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu