Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bacuľka Kirstie Alley dva roky po drastickej diéte: Stále vo skvelej forme!

U Kirstie Alley sa akoby zastavil čas - udržiava si vylepšenú figúru a je stále pozitívne naladená. Zobraziť galériu (10)
U Kirstie Alley sa akoby zastavil čas - udržiava si vylepšenú figúru a je stále pozitívne naladená. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Darí sa jej! Kirstie Alley (61) si za roky diétovania a snahy zbaviť sa korpulentnej postavy vyslúžila prívlastky kráľovnej jo-jo efektu. Na prísnu diétu sa vrhla aj pred dvomi rokmi, kedy svoje úsilie zavŕšila v tanečnej súťaži. Odvtedy ju hrošia figúra netrápi – aj s odstupom času si udržiava telo, po akom túžila.

Má byť na čo hrdá! Kirstie Alley bola za posledné desaťročia doslova posadnutá zhadzovaním kilogramov. Všakovaké diétne režimy však spôsobovali, že sa jej hmotnosť pohybovala ako na horskej dráhe a neraz hraničila s najťažšou formou obezity. Schudnúť sa jej, paradoxne, podarilo až v období okolo šesťdesiatky. Podstatné ale je, že si tento úspech aj dokázala udržať.

Vo formovaní figúry herečke už opäť pomáhajú tvrdé tanečné tréningy, vďaka ktorým pred vyše rokom okresala nemálo tukových vankúšov. O titul kráľovnej parketu v Dancing with the Stars aj tentoraz bojuje pod vedením tanečníka Maksima Chmerkovskiyho. Ako ambiciózna dáma však dúfa, že sa jej v tomto ročníku podarí umiestniť lepšie ako naposledy. V roku 2011 sa pretancovala až do finále, no prvenstvo jej o vlások ušlo.

V obtiahnutých legínsach a v predĺženom tope sa Kirstie ponáhľala na tréning aj tento týždeň. Vyzbrojená džúsom vystúpila z auta v lodičkách s leopardím vzorom a úsmevy rozdávala na všetky strany. Nasledovníkom v sieti Twitter ale krátko predtým naznačila, že to pre dámu v jej rokoch nie je jednoduché: „Nemôžem chodiť! Kto dočerta vstáva o štvrtej ráno? Farmári a tanečníci spojte sa!“ Motivácia v podobe výhry jej, našťastie, nechýba a zakaždým ju z postele vytiahne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu