Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Pravá tvár známej tínedžerky: Bez mejkapu a s vyrážkami, ale prirodzená!

Dakota Fanning bez mejkapu Zobraziť galériu (10)
Dakota Fanning bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne aspoň jedna! O Hollywoode je známe, že dievčatá dospievajú rýchlosťou blesku a už od tínedžerského veku používajú kvantá líčidiel. Medzi svetlé výnimky, ktoré sa o prehnanú vyspelosť vôbec nesnažia, patrí Dakota Fanning (18). Tá sa napriek rokom stráveným pred kamerou mejkapu stále vyhýba.

Žiadne vylepšenia nepotrebuje! Dakota Fanning svoju kariéru odštartovala už vo veku piatich rokov, kedy sa stala tvárou jednej z televíznych reklám. Odvtedy sa jej sypali roly nielen v populárnych seriáloch, ale aj v celovečerných filmoch vrátane ságy Twilight. Ani takéto náročné detstvo ju však negatívne neovplyvnilo. Na červený koberec volí čo najjednoduchšie líčenie a v súkromí si celkom vystačí so svojou prirodzenosťou.

Odlíčenú blondínku paparazzi zastihli tento týždeň, keď odchádzala z fitnescentra. Bez kvapky mejkapu vystúpila do popredia jej problematická pleť s akné, no to jej vonkoncom neprekážalo. V momente, ako zbadala číhajúcich fotografov, sa dokonca prívetivo usmiala. V bielom klobúčiku zanechávala dojem dievčaťa, ktoré si aj napriek obrovskej popularite svoje dospievanie užíva.

Dakota dbá o svoju postavu a udržiava si ju poctivým cvičením navzdory nabitému harmonogramu. Momentálne totiž natáča snímku Very Good Girls, v ktorej sa blysne po boku sestry známych dvojičiek Olsenových – Elizabeth a filmovej stálice Demi Moore. Popritom študuje na Newyorskej univerzite a príležitostne pózuje v reklamných kampaniach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu