Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladú herečku potrápili šaty: Pozóóór, prso na úteku!

Elle Fanning Zobraziť galériu (5)
Elle Fanning (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Skoro jej vypadlo! Elle Fanning odštartovala svoju kariéru už v útlom detstve. Dnes je z nej dospelá žena a čochvíľa oslávi 19. narodeniny. Zrejme aj preto nemá problém obliecť si dráždivý outfit, či vybehnúť do ulíc bez podprsenky. Na to nedávno takmer doplatila trapasom. Prsník sa jej totiž "pýtal" na slobodu.

Blonďavé vlasy, modré oči a porcelánová pleť robia z herečky Elle Fanning krehké žieňa. Vyzerá to ale tak, že mladá herečka nie je príliš hanblivá. Pred pár dňami ju totiž paparazzi nafotili v dosť pikantnej situácii. 

Elle sa stretla s bulvárnymi fotografmi, keď išla na casting. Oblečená bola v bielych šatách na traky, ktoré na prvý pohľad nevyzerali príliš zaujímavo. Mladá herečka si však pod ne nedala podprsenku, vďaka čomu sa možno cítila pohodlne, ale zároveň si vyrobila menší trapas.

V istom okamihu sa totiž tenká látka posunula a Elle (ne)chtiac odhalila časť prsníka, vrátane bradavky. Ktovie, či sa takýmto spôsobom pripravuje na nejaké odhalené scény, ktoré má na konte takmer každá herečka...

Dakota Fanning doplatila na to, že nechala podprsenku doma.
Zobraziť galériu (5)
Dakota Fanning doplatila na to, že nechala podprsenku doma.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Elle Fanning
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu