Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chutnú herečku tromfla mladšia sestra: Tá je ale krásna!

Dakota Fanning a jej sestra Elle sú obe taletntované a atraktívne. Zobraziť galériu (11)
Dakota Fanning a jej sestra Elle sú obe taletntované a atraktívne. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jedna krajšia ako druhá! Reč je o herečkách Dakote (22) a Elle (18) Fanningových, ktoré sú súčasťou filmového sveta už od útleho detstva. Druhá spomínaná pred kamerami často vystupovala ako mladšia verzia svojej sestry. V posledných rokoch sa jej však stále viac darí vystúpiť z tieňa. A za väčšiu hviezdu bola krehká blondínka aj na premiére filmu The Neon Demon, kde stvárňuje ústednú úlohu.

Svet šoubiznisu je plný prominentných sestier. Popri Kardashiankách, či modelkách Gigi a Belle Hadidových, v ňom majú svoje miesto aj talentované Dakota a Elle Faninngové, ktoré sa živia herectvom. Prívlastkom slávnejšia sa môže pochváliť staršia z dvojice. No aj o Elle sa v médiach začína čoraz viac hovoriť a na konte už má účinkovanie vo viacerých známych počinoch.   

Tento týždeň sa konala premiéra filmu The Neon Demon, kde Elle stvárňuje začínajúcu modelku, ktorá padne do rúk skupine žien posadnutých krásou. Mimochodom, príroda jej tejto krehkej dievčine nadelila hojne. Blondínka má šarmu na rozdávanie. Potvrdila to aj na slávnostnom koberci, kde pózovala vo výrazných trblietavých šatách. 

Svoju malú sestričku prišla podporiť aj staršia Dakota. Tú Elle obdivuje a netají sa tým, že práve jej vďačí za to, že sa dala na herectvo. „Určite ale spolu nesúťažime. Máme veľmi blízky vzťah,” povedala v minulosti pre médiá sympatická 18-tka. 

Dakota Fanning je vo svete filmu a šoubiznisu dobre známa.
Zobraziť galériu (11)
Dakota Fanning je vo svete filmu a šoubiznisu dobre známa.  (Zdroj: SITA)

Elle Fanning tromfla svoju staršiu a známejšiu sestru.
Zobraziť galériu (11)
Elle Fanning tromfla svoju staršiu a známejšiu sestru.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Dakota FanningElle FanningThe Neon Demon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu