Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia rana pre Stalloneho: Po synovej smrti chystá pohreb sestre!

Sylvester Stallone a jeho sestra na svadobnej fotografii z roku 1990 Zobraziť galériu (13)
Sylvester Stallone a jeho sestra na svadobnej fotografii z roku 1990 (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nešťastný rok! Len čo sa Sylvester Stallone (66) stihol trochu otriasť z jednej rodinnej tragédie, postihla ho ďalšia. V závere uplynulého víkendu ho navždy opustila polovičná sestra Toni-Ann Filiti (†48), ktorá trpela rakovinou pľúc v pokročilom štádiu.

Druhá smutná udalosť! Iba pred pár týždňami sa akčný veterán musel vyrovnávať s náhlym odchodom svojho najstaršieho syna Sagea (†36), ktorého bezvládne telo našla gazdiná. Po pohrebe v úzkom rodinnom kruhu sa Sylvester Stallone odišiel zotaviť do európskych letovísk a následne sa opäť vrhol do práce. Z jeho života však v nedeľu večer odišiel ďalší milovaný člen rodiny.

„Jej odchod nebol nečakaný. Po tom, čo ležala na Jednotke intenzívnej starostlivosti, sa rozhodla, že chce zomrieť doma, aby mohla posledné chvíle stráviť s rodinnou,“ uviedol dôverný zdroj z blízkeho okolia Stalloneovcov. Toni-Ann bojovala s rakovinou pľúc, no metastázy sa jej rozšírili aj na pečeň a do mozgu.

Ešte donedávna Silvesterova matka dúfala, že sa jej dcére podarí boj so zákerným ochorením vyhrať. „Je pri vedomí a niekedy nám odpovedá. To, čo potrebujeme, je zázrak. Stále verím na zázraky. To je to jediné, čo mi dodáva silu,“ nechala sa počuť 90-ročná Jackie Stallone v rozhovore pre denník New York Post. Jej túžobné očakávania sa však, bohužiaľ, nenaplnili. V krátkom časovom slede tak musí pochovať nielen mladého vnuka, ale aj dcéru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu