Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sylvester Stallone rozmaznáva krásnu dcéru (16): Jej pôvabu nik neodolá!

Sylvester Stallone ochotne načúva pôvabnej dcére Sophii Rose v butiku s topánkami. Zobraziť galériu (12)
Sylvester Stallone ochotne načúva pôvabnej dcére Sophii Rose v butiku s topánkami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zniesol by jej aj modré z neba! Po tom, čo sa Sylvester Stallone (66) musel vyrovnať so stratou najstaršieho syna, má k svojim dcéram bližšie než kedykoľvek predtým. Pozrite, ako si ho omotala okolo prsta Sophia Rose (16). Keď ide o topánky, herec sústredene načúva a kúpi, čo si krásna tínedžerka zmyslí.

Stále je ockovým dievčatkom! Hoci akčný hrdina privítal svoju dcéru na svete už ako päťdesiatnik, ich vzájomné puto je stále neuveriteľne silné. Dôkazom môže byť záber z tohtotýždňových nákupov, na ktoré sa šťastná rodinka vybrala aj s mamou Jennifer. V centre pozornosti sa však tentoraz ocitla práve dospievajúca Sophia Rose, ktorá otca vábila na kúpu nových prírastkov do topánkovej výbavy.

Sylvester sa pri výbere luxusnej obuvi usalašil na mäkkej pohovke a svoju ratolesť si usadil na koleno. Hneď potom si nechal vyložiť podrobnosti o tom, ktoré lodičky sa k akým outfitom hodia. Očarujúca Sophia si však nakoniec zrejme ani vyberať nemusela. Je veľmi pravdepodobné, že hollywoodsky veterán ochotne zasponzoroval všetko, na čo ukázala prstom.

Pre školáčku so slávnym priezviskom bolo vymetanie butikov s obomi rodičmi mimoriadne dôležité. Už dnes sa totiž blysne na Plese debutantiek, ktorý ju oficiálne uvedie medzi americkú smotánku. Ako každá tínedžerka, aj ona chce vo svoj veľkolepý večer vyzerať bezchybne. S otcovým tučným bankovým kontom a jeho láskou k Sophiinmu úsmevu by to však nemal byť najmenší problém. Len 16-ročná slečna rozkvitá do krásy a zaručene očarí najmä vlastnou prirodzenosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu