Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Harper Beckham zatienila mamu Victoriu: Toto sú jej prvé kroky!

Harper Beckham cupitá po boku mamy Victorie. Zobraziť galériu (19)
Harper Beckham cupitá po boku mamy Victorie. (Zdroj: Twitter)

DUBLIN – Už je z nej malá slečinka! Hoci sme doteraz najmladšiu ratolesť Beckhamovcov vídavali v náručí rodičov alebo v kočiari, pred paaprazzmi sa vie pretŕčať aj celkom sama. Svoju veľkolepú premiéru zažila tento týždeň po boku mamy Victorie (38). Harper prvými krokmi strhla na seba všetku pozornosť.

Rastie ako z vody! Victoria a David Backhamovci patria k párom, ktoré svoje ratolesti pred médiami neskrývajú. Už od prvých dní sa aj so svojou vytúženou dcérkou chválili celému svetu a hrdo ju vystavovali na obdiv pri najrôznejších spoločenských udalostiach. Ročné dievčatko však za ten čas urobilo nemalé pokroky. Okolie si už získava na vlastných nohách.

Rozžiarená, s rozpustenými vláskami a v modrých šatočkách sa malá Harper stala stredobodom záujmu v dublinskom obchodom dome Brown Thomas. Aj keď meno jej matky viselo ešte aj na stĺpoch, tentoraz si ju objektívy príliš nevšímali. Victoria si jedinú dcérku viedla za prst a pyšne jej asistovala. Nahodená v outfite s krátkou sukňou pôsobila prirodzene. Takýto scenár jej očividne vôbec neprekážal.

Módna ikona sa v úlohe milovníčky detí predviedla aj pri stretnutí so svojimi fanúšikmi. V dave totiž nechýbalo ďalšie dievčatko, ktoré si s Victoriou ochotne zapózovalo. Záznam idylky z butiku hneď na to putoval na mikroblogovaciu sieť Twitter. „Super mladá módna fešanda v Dubline!“ chválila sa nasledovníkom v komentári pod zverejnenou fotkou. Zdá sa teda, že pokiaľ ide o biznis, ľadová kráľovná s priezviskom Beckham sa definitívne roztápa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu