Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Malá Harper Beckham sa učí rýchlo: Už špúli ústa ako mama Victoria!

Harper Beckham vo výrazoch tváre začína napodobňovať mamu Victoriu. Zobraziť galériu (10)
Harper Beckham vo výrazoch tváre začína napodobňovať mamu Victoriu. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Aj keď mnohí rodinní známi vidia v Harper Beckham rysy otca Davida, aspoň jednu charakteristickú črtu po mame dievčatko nezaprie. Už v útlom veku si začína formovať ústočká ako Victoria, ktorá si z našpúlených pier urobila poznávaciu značku.

Aká matka, taká Katka! Vidieť 38-ročnú módnu ikonu, ako si nesie najmladšiu ratolesť v náručí, už pre paparazzov ani fanúšikov nie je ničím výnimočným. Učenlivá slečinka však zavše dokáže poriadne prekvapiť. Naposledy začala do objektívu špúliť pery rovnakým spôsobom, ako to má vo zvyku jej známejšia mama.

Na Victoriu Beckham fotografi tento týždeň čakali v príletovej hale newyorského letiska. Brunetka opäť cestovala naľahko a v ruke si niesla len svoj najvzácnejší poklad. Harper síce aj tentoraz mala vyčesanú fontánku s mašličkou, no vo všetkom ostatnom sa chce podobať mamine. Zdroje z okolia klanu Beckhamovcov pritom tvrdia, že grimasami to zďaleka nekončí. Ak jednoročné dievčatko vytrvá, onedlho bude možno ovládať podobné tanečné kreácie ako Victoria za čias Spice Girls.

Len čo sa Harper naučila prvé kroky, už vraj skúša pohyb na parkete tanečnej školy. Pätnásť mesiacov je totiž podľa oboch rodičov dostatočný vek, aby ich dieťa začalo rozvíjať pohybové schopnosti. „Victoria a David viedli svoje deti k záľubám od veľmi skorého veku. Aj chlapci kopali do futbalovej lopty, len čo sa naučili chodiť. Je preto logické, že Harper prihlásili na tanečné lekcie. Navyše, Victoria si myslí, že Harper bude v tanečných kostýmčekoch na vystúpeniach vyzerať roztomilo,“ priblížil zdroj blízky prominentnej famílie. Či sa to Harper páči alebo nie, o harmonogram má zatiaľ dobre postarané.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu