Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sharon Stone po mŕtvici a bez mejkapu: Takto zle ešte nevyzerala!

Sharon Stone bez mejkapu Zobraziť galériu (16)
Sharon Stone bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Kam sa stratila jej iskra? Aj keď si Sharon Stone (56) pestuje imidž hviezdy, ktorá starne s gráciou, v uplynulých týždňoch jej organizmus dostal poriadne zabrať. Hollywoodska ikona prekonala vážny kolaps a jej tvár paparazzi zachytili nenalíčenú. Po vitálnej veteránke nebolo ani stopy – päťdesiatnička nevyzerala práve najlepšie.

Čo sa to s ňou stalo? Odkedy sa Sharon Stone blysla v thrilleri Základný inštinkt, definitívne sa zaradila medzi celebrity stelesňujúce ženský sexepíl. Talentovaná blondínka sa navyše rozhodla starnúť s gráciou, vďaka čomu svojou prirodzenosťou vyrážala dych aj mimo červeného koberca. Tento týždeň ju však fotografi zastihli nenalíčenú a neverili vlastným očiam. Herecká hviezda už oslnivú zrelú dámu vonkoncom nepripomínala.

Sharon si so svojím adoptívnym synom vyrazila do kozmetického salónu, kde si starostlivosť vychutnávala tak, ako ju stvorila príroda. Bez mejkapu a s čudným výrazom tváre však zanechávala dojem, akoby do Hollywoodu ani nepatrila. Žeby sa nedávne zdravotné problémy takto výrazne podpísali na jej zovňajšku?

Známa blondínka svojich priateľov vydesila približne pred mesiacom počas pobytu v Brazílii. Práve tam totiž náhle vyhľadala lekársku pomoc a jej vážny zdravotný stav si vyžadoval hospitalizáciu. Sharon už v roku 2001 bojovala o život po tom, čo ju zasiahla mozgová príhoda s krvácaním do mozgu. Tentoraz išlo zrejme o podobný záchvat, čo by podľa jej blízkych malo byť zdvihnutým varovným prstom: „Možno jej posledná hospitalizácia poslúži ako budíček, aby sa prestala snažiť všetko stíhať a na chvíľu zvoľnila tempo.“ Podľa čerstvých záberov možno usúdiť, že dovolenka by sa herečke naozaj zišla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu