Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sharon Stone ťahá na 60, no provokuje naostro: Pozor, vztýčené bradavky!

Sharon Stone sa pomaličky blíži k prahu šesťdesiatky, no na verejnosti stále provokuje presvitajúcimi bradavkami. Zobraziť galériu (16)
Sharon Stone sa pomaličky blíži k prahu šesťdesiatky, no na verejnosti stále provokuje presvitajúcimi bradavkami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Spodnú bielizeň stále nepotrebuje! Hoci hollywoodska stálica Sharon Stone tento mesiac oslávila už 56. narodeniny, svojej povesti nezostáva nič dlžná. Aj včera si totiž vyrazila na večeru v priehľadnej blúzke, pod ktorou chýbala podprsenka. Blesky fotoaparátov tak už po niekoľký raz odhalili bradavky v pozore.

Vek je len číslo! Týmto heslom sa už desaťročia riadi Sharon Stone, ktorú preslávila rola zvodkyne v snímke Základný inštinkt. Odvtedy uplynulo viac než dvadsať rokov, no blondínka zostarnúť vytrvalo odmieta. A tak ako v roku 1992 na striebornom plátne, aj dnes sa zaobíde bez spodnej bielizne. Stačí sa pozrieť, v akej skvelej nálade v pondelok večer opúšťala losangelskú reštauráciu. Vďaka sviežej tvári a rafinovanému outfitu by jej blížiacu sa šesťdesiatku zaručene nikto netipoval.

Sharon si vyrazila na večeru v štýle, ktorý je zo všetkých jej najobľúbenejší. Kožené nohavice doplnila žltým kabátom, pod ktorým sa vynímala čierna košeľová blúzka. Na prvý pohľad síce išlo o decentnú ležérnu eleganciu, no len čo paparazzi začali cvakať fotoaparátmi, pod vplyvom bleskov uzreli svetlo sveta herečkine bradavky.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že Sharon patrí k sebavedomým a vyrovnaným dámam, aj ona sa potrebovala so zrelým vekom takpovediac zmieriť. „V štyridsiatke nastal okamih, keď som šla do kúpeľne s fľašou vína, zamkla som dvere a povedala som, že odtiaľ nevyjdem, kým neakceptujem to, ako vyzerám,“ prezradila detaily zo svojho súkromia magazínu Shape. Filmová hviezda sa, našťastie, rozhodla starnúť s gráciou a dnes vďaka tomu svojou krásou a nestarnúcim imidžom vyráža dych.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu