Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lady Gaga s perami ako kapor: Začína pripomínať plastikovú príšeru!

Lady Gaga sa ukladala na spánok nalíčená a s nafúknutými perami. Zobraziť galériu (14)
Lady Gaga sa ukladala na spánok nalíčená a s nafúknutými perami. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Hollywoodskym trendom neodolala! Hoci sa Lady Gaga (26) vo svete šoubiznisu zviditeľnila najmä extravagantnými outfitmi, v skrášľovacích zákrokoch nezaháľa. Čo sa týka pier, tú správnu mieru celkom neodhadla. Na najčerstvejšej fotografii ich má nafúknuté ako ryba.

Preháňa to! Ak v Hollywoode niektorá celebrita nemá žiadne kozmetické vylepšenie, akoby ani neexistovala. A ako sa zdá, začína to platiť už aj v oblasti hudby. Napriek tomu, že Lady Gaga vlastnou tvorbou zarába milióny, plastickej chirurgii a salónom sa nevyhýba. Dopadne ako jej kolegyňa Cher či iné odstrašujúce príklady?

„Dobrú noc. S láskou, slečna Melbourne,“ s týmito slovami pod záberom z mobilného telefónu sa blondínka včera lúčila so svojimi nasledovníkmi v sieti Twitter. Súdiac podľa komentáru a samotnej fotografie sa na spánok ukladala veľmi neskoro. Do postele si ako zvyčajne ľahla neodlíčená. Jej tvár však tentoraz „nezdobili“ len očné linky, nánosy maskary či zmachlené obočie. Bonusom sa stali obrovské pery, ktoré vyzerali, akoby ju na ne poštípala včela.

Už tri roky sa v kuloároch povráva, že hudobná hviezda si chirurgicky nechala upraviť nos a pridala aj jeden implantát na brade. Hornú peru si takisto nechala zväčšiť už dávnejšie, až do tohto víkendu však zákrok nebol taký výrazný. Žeby si Lady Gaga u protinožcov odskočila na ďalšiu injekciu botulotoxínu? Tak či onak, špúlenie úst jej ide naozaj na jednotku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu