Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľkolepá premiéra s prekrásnou Hermionou: Ups, ale toto vykuknúť nemalo!

Emma Watson uchvátila na londýnskej premiére snímky Noe. Jej outfit však odhalil zoštíhľujúce tajomstvo. Zobraziť galériu (8)
Emma Watson uchvátila na londýnskej premiére snímky Noe. Jej outfit však odhalil zoštíhľujúce tajomstvo. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Chybička sa našla! Odkedy sa dostala do kín najnovšia snímka s Emmou Watson (23), skalní fanúšikovia netrpezlivo čakali, kedy ju uvidia na domácej pôde. Úchvatná herečka svojou vizážou jednoznačne nesklamala a okamžite sa stala hlavnou ozdobou britskej premiéry. Spod šiat jej však v istom momente vykuklo niečo, čo by ste u štíhlej krásky zaručene nečakali.

Potrebovala sa poistiť? Aj keď celý svet spoznal Emmu Watson ako roztomilú čarodejnicu Hermionu zo ságy o Harrym Potterovi, dnes je z nej nádherná mladá dáma, ktorá sa v oblasti herectva uberá vlastnou cestou. Pred niekoľkými mesiacmi preto kývla na úlohu v dobrodružnej dráme Noe, ktorú včera prišla predstaviť rodnej Británii. Napriek dokonalým krivkám však nechcela riskovať čo i len najmenšie faldíky, a preto siahla po sťahujúcej bielizni.

O tom, že premiéra sa ponesie v naozaj noblesnom duchu, svedčal už len samotný koberec so vzorom rozbúrenej morskej hladiny s penou. Magnetom pre väčšinu zvedavcov aj zástupcov médií sa stala nádherná Emma v snehobielej róbe s vysokým rázporkom. Z neho z času na čas vykukli priam výstavné nohy, ale aj niečo navyše. Pod padavým materiálom uzreli svetlo sveta zoštíhľujúce nohavičky telovej farby.

Detská predstaviteľka Hermiony je síce stále mladučká, no v poslednom kinematografickom počine si prešla hotovou skúškou ohňom. Jej postava totiž pred kamerou priviedla na svet dieťa. Emma tieto scény z pochopiteľných dôvodov označila za nervy drásajúce. „Cítila som zodpovednosť k ženám vo všeobecnosti, aby som to zahrala ako pravdivú skúsenosť a zdôraznila, aké je to celé náročné,“ nechala sa počuť v rozhovoroch. Či je sama pripravená na materstvo, zatiaľ nenaznačila a pravdepodobne sa týmito otázkami vonkoncom nezaoberá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu