Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hollywoodska bábika z Kliniky Grace: Bez mejkapu je ako sivá myš!

Katherine Heigl bez mejkapu Zobraziť galériu (11)
Katherine Heigl bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Všedná prirodzenosť! Keď sa Katherine Heigl (33) zviditeľnila ako krásna lekárka v televíznom seriáli Klinika Grace, predstavovala skutočný magnet na mužských divákov. Mimo kamier sa však aj ona mení na nestrojenú žienku domácu. S nenalíčenou tvárou pripomína skôr sivú myšku.

Na hviezdny imidž v súkromí kašle! Dlhá blond hriva, plné pery a mandľové oči – týmito črtami si seriálová hviezda získala srdcia miliónov fanúšikov. Na červenom koberci síce stále patrí medzi obletované krásky, ozajstné šťastie však našla v rodine. A v kruhu najbližších pred zrkadlom rozhodne netrávi dlhé hodiny.

Sivastá pleť, vlasy zopnuté do copu, klasická flanelka a pod ňou biely top – takto dnes vyzerá styling americkej herečky v bežný pracovný deň. Popri mamičkovských povinnostiach sa totiž s vlastným zovňajškom príliš nezdržuje. Uprednostňuje pohodlie, v rámci ktorého sa zaobíde aj bez mejkapu.

Aj keď Katherine bez použitia líčidiel pôsobí pomerne tuctovo, jej zákonnej polovičke to zaručene neprekáža. Dvojica si totiž začiatkom roka adoptovala už druhé dieťa, dcérku Adelaide. A ako sa nechala počuť šťastná mama, ich vzťah to ešte viac utužilo: „S manželom sme chceli mať bábätko a nezáleží na tom, ako sa to stalo. Adopcia bola súčasťou môjho života a mojej rodiny. Takto som chcela začať. Prišlo mi to ako prirodzené a správne.“ Možno má teraz na seba menej času a je unavenejšia, za lásku najbližších je to však rozhodne stojí.

Tip: Pozrite si seriál Klinika Grace v televízii. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu