Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hollywoodska bohyňa pláže: Natrieskaný dekolt a gaťky trčiace spod sukne!

Katherine Heigl na dovolenke predviedla ukážkovú postavu v tvare presýpacích hodín. Zobraziť galériu (10)
Katherine Heigl na dovolenke predviedla ukážkovú postavu v tvare presýpacích hodín. (Zdroj: profimedia.sk)

MEXIKO – To je ale sexi mama! Aj keď sa herečke Katherine Heigl (34) otehotnieť nepodarilo, svoje harmonické manželstvo doplnila dvomi adoptívnymi ratolesťami. Niet sa preto čo čudovať, že si ako matka na plný úväzok nedávno dopriala oddych pri mori. Vo vlnách ukázala postavičku typu „krv a mlieko“ aj bujné prednosti.

Je sa na čo pozerať! Hoci Katherine Heigl nikdy nepatrila k ultraštíhlym hollywoodskym hviezdam, na nedostatok obdivovateľov sa sťažovať nemôže, práve naopak. Objektívy paparazzov a zvedavé pohľady dovolenkárov priťahuje aj počas práve prebiehajúceho oddychu v mexickom letovisku. Blondínka totiž presne vie, ktoré ženské zbrane má vystaviť na obdiv a ktoré nechať skryté.

O Katherine je známe, že jej krásnu tvár dopĺňa postava v tvare presýpacích hodín. V Latinskej Amerike si preto prímorskú atmosféru vychutnávala v kvetinovom vrchnom diele bikín, v ktorom dokonale vyniklo jej ploché bruško aj objemné poprsie. Boky a zadok však herečka nechala zahalený bielou minisukňou. A spod nej pri šantení vo vode vykúkali nohavičky rovnakej farby.

Niet najmenších pochýb, že rodina je u Katherine na prvom mieste. Napriek tomu si však za letným relaxom vyrazila vo výlučne dámskej spoločnosti. „Užívam si dievčenský víkend v Mexiku! Slnko, more a margerity!“ informovala svojich fanúšikov prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. Svoj pobyt bližšie špecifikovala v ďalšom príspevku: „Moja sestra, Meg a ja relaxujeme a máme sa úchvatne na Las Ventananas v Cabo!“ Ako sa teda zdá, blonďavej kráske učarovala navlas rovnaká destinácia ako Jennifer Aniston.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu