Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Televíznu hviezdu zradili plavky: V mori jej vybehli okrúhle prsia!

Kelly Bensimon si v mori neustrážila poprsie. Zobraziť galériu (8)
Kelly Bensimon si v mori neustrážila poprsie. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Pikantná nehoda! O tom, že morské vlny dokážu s plavkami narobiť poriadnu šarapatu, sa najnovšie presvedčila už aj Kelly Killoren Bensimon (43). Jej nedávne šantenie vo vode sa totiž skončilo cenným úlovkom pre paparazzov. Tí zachytili jej celkom obnažené prednosti.

Nemá sa za čo hanbiť! Napriek tomu, že Kelly Bensimon už prekročila prah štyridsiatky, ako niekdajšia modelka sa stále drží v závideniahodnej forme. A to sa týka aj jej ženskej pýchy, na ktorej sa pribúdajúce roky zatiaľ nepodpisujú. Šteklivý záber je toho jasným dôkazom.

Vyšportovaná brunetka svojimi krivkami tento týždeň rozpálila miamskú pláž, kam sa vybrala za relaxom celkom sama. O chytanie bronzu jej očividne až tak veľmi nešlo. Kelly totiž zvolila čierne tankini a sústredila sa skôr na plávanie ako bezstarostné polihovanie. Aj napriek tomu sa však dráždivému trapasu nevyhla. Paparazzom naservírovala svoje poprsie v celej kráse – aj s bradavkou.

Hoci zachovalá štyridsiatnička v našich končinách nepatrí k zvučným menám, na svojom konte má aktivít viac než dosť. Modelingu sa venovala od 15 rokov, no po tom, čo kariéru manekýnky zavesila na klinec, zostala v branži. Venuje sa navrhovaniu šperkov, písala pre magazín Elle Accessories a stala sa autorkou troch kníh. Objavila sa aj na televíznej obrazovke v rámci reality šou The Real Housewives of New York City, kde účinkovala počas troch sérií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu