Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skutočná panička z New Yorku ukázala dcéry: Och, to sú ale buchty!

Kelly Bensimon má na prahu 50-tky lepšiu postavu než jej dcéry. Zobraziť galériu (7)
Kelly Bensimon má na prahu 50-tky lepšiu postavu než jej dcéry.

HAMPTONS - Chutí im! Kelly Bensimon (47) patrí k zrelým ženám, ktoré sa aj na staré kolená môžu promenádovať v bikinách. Kráska, známa účinkovaním v reality šou Skutočné paničky z New Yorku, totiž aj krátko pred 50-tkou svoju figúru nezanedbáva. Jej dcéry Sea Louise (17) a Thaddeus Ann (15) sú však z iného súdka. V plavkách príliš očarujúco nevyzerajú.

Z mamy si veru príklad neberú! Kelly Bensimon odštartovala svoju kariéru ešte ako tínedžerka a na konte má pózovanie pre mnohé prestížne magazíny. Tie by šarmom a sexepílom hravo ozdobila aj dnes. S pribúdajúcimi rokmi sa totIž nezanedbáva. Stará sa o svoju pleť i figúru, ktorú jej mnohé rovesníčky môžu len závidieť. 


Mohlo by vás zaujímať: Bradavky predvádzala úplne bez hanby: Skutočná panička z New Yorku vyvenčila vnady!


„Hovorím si, že moje telo je ako Ferrari a tak k nemu aj pristupujem. Keď som bola mladá, venovala som sa atletike. Bola som vedená k určitému životnému štýlu a stravovaniu, čo som si preniesla aj do dospelosti,” vyjadrila sa v jednom z rozhovorov kráska, o ktorej je dobre známe, že miluje beh a pravidelný pohyb. 

Že brunetkino úsilie nie je márne, potvrdzujú aj zábery, ktoré sa pred pár dňami podarilo urobiť paparazzom. Kráska, známa z reality šou Skutočné paničky z New Yorku, si užívala chvíle oddychu v spoločnosti dospievajúcich dcér. Kto by čakal, že mladé slečny sú rovako šarmantné, ako ich slávna mamina, zostane sklamaný. Pri pohľade na fotografie je zrejmé, že dievčence sa v jedle príliš neobmedzujú a šport je pre ne cudzí pojem. Nuž, Kelly by ich mohla trošku zobrať do parády. Čo poviete?!

Kelly Bensimon si spoločne s macatými dcérami užívala chvíle oddychu.
Zobraziť galériu (7)
Kelly Bensimon si spoločne s macatými dcérami užívala chvíle oddychu.

Viac o téme: Kelly BensimonSkutočné paničky z New Yorku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu