Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najstaršia supermodelka: Má 83, žiaden botox a stále hviezdi na móle!

Daphne Selfe sa aj po 80-tke živí ako profesionálna modelka. Zobraziť galériu (4)
Daphne Selfe sa aj po 80-tke živí ako profesionálna modelka.

NEW YORK – Modelingovou hviezdou aj na staré kolená! Hoci by Daphne Selfe (83) mohla dávno odpočívať na dôchodku, vo svete módy ani v úctyhodnom veku posledné slovo nepovedala. S osemdesiatkou na krku totiž stále patrí k inventáru tých najvychytenejších mól. Bez retuše a bez zásahov plastického chirurga!

Nestarnúca krása? Aj keď pre niektorých módnych fajnšmejkrov a návrhárov je Daphne Selfe ako modelka za hranicou vkusu, tá zatiaľ o ponuky práce núdzu nemá. Vďaka svojej prirodzenosti je totiž stelesnením dôkazu, že aj známe ženy vedia starnúť s gráciou. Napriek pribúdajúcim rokom má totiž elánu na rozdávanie a stále sa pýši závideniahodnou formou. To všetko navyše dosiahla bez toho, aby si zovňajšok vylepšila plastikou.

Šediny, hlboké vrásky, pigmentové škvrny – to všetko patrí k symbolom vyššieho veku, ktorých sa známe tváre stránia zubami-nechtami. Daphne si z nich však vytvorila vlastnú poznávaciu značku, vďaka ktorej na jeseň života žiari v reklamných kampaniach, na titulkách magazínov aj na prehliadkových mólach. Kozmetické ošetrenia či iné skrášľovacie procedúry pritom po celý čas považuje za zbytočnosť.

„Nikdy som si nenechala urobiť niečo s tvárou. Žiaden z tých jedov, nijaký lifting. Myslím, že sú to vyhodené peniaze. Aj tak by som si to nemohla dovoliť!“ žartuje v rozhovore pre denník Daily Mail. V čom teda spočíva jej elixír mladosti? „Myslím, že za väčšinu vďačím dobrým génom. Moja matka neobsedela na jednom mieste, dožila sa veku 95 rokov.“ Dokedy sa vitálna veteránka bude venovať profesionálnemu modelingu, je teda otázne. Možno sa Paríža a iných metropol dočká aj na prahu stovky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu