Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Neuveriteľná premena: Dôchodkyňa schudla 63 kg a omladla o 20 rokov!

To je ale premena
To je ale premena (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN - Liposukcia, plastiky a kompletná úprava chrupu urobili z unavenej obtlstlej starenky pohľadnú ženu v strednom veku. Stačilo, aby Linda Owenová (62) zaplatila 20 tisíc a v priebehu niekoľkých mesiacov omladla o viac ako 20 rokov.

Na nie príliš vábnom vzhľade Američanky sa podpísala stresujúca profesia učiteľky. Po tom, čo odišla z práce, jej rodina a priatelia očakávali, že pôjde do dôchodku a bude si spokojne užívať život. Realita bola ale iná, oveľa horšia. Kvôli enormnej nadváhe a prešedivelými vlasom upadala čoraz častejšie do depresií. Vedela, že jej stav si vyžaduje radikálne riešenie.

Owenová sa preto rozhodla vybrať zo svojho učiteľského dôchodku 20 000 libier (cca 24 600 eur) a úplne zmeniť svoj vzhľad. Absolvovala liposukciu, plastické operácie všetkého druhu, kompletnú úpravu chrupu a bandáž žalúdka, vďaka ktorej schudla úctyhodných 63 kg. Ďalej si nechala vytetovať permanentné očné linky, vytónovať svoje "neviditeľné" obočie ", nafarbila si vlasy na blond a dala si vybieliť zuby.

Linda podľa vlastných slov neľutuje jediné penny, informoval Blesk.cz. Kvôli skrášľovacím zákrokom nielenže vyzerá o takmer dvadsať rokov mladšia, ale sa tak aj cíti. "Vyzerala som ako unavený dôchodca, keď som skončila s učením. Dnes, keď sa pozriem do zrkadla, nespoznávam sa. Je to, akoby som sa pozerala na niekoho úplne cudzieho," usmieva sa šťastná Angličanka, ktorá má vraj teraz toľko energie, ako hádam ešte nikdy v živote.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu