Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šéfka Dr. Housea išla donaha: Aj po štyridsiatke má figúru ako lusk!

Lisa Edelstein sa vyzliekla v reklamnej kampani organizácie PETA. Zobraziť galériu (6)
Lisa Edelstein sa vyzliekla v reklamnej kampani organizácie PETA. (Zdroj: PETA)

LOS ANGELES – Má čím zaujať! Lisa Edelstein (44) si srdcia divákov získala ako inteligentná a starostlivá lekárka s dokonalým pozadím v obtiahnutých sukniach. Nie je preto nijakým prekvapením, že sexepílom nešetrí, ani pokiaľ ide o ochranu zvierat. Nechala sa kvôli nim zvečniť úplne nahá.

V zrelom veku v závideniahodnej forme! Aj tak by sa dalo opísať telo Lisy Edelstein, ktorá sa zviditeľnila v úlohe sexi doktorky Cuddy v populárnom seriáli. Už na televíznych obrazovkách predvádzala postavičku, z ktorej sa občas zatočila hlava samotnému doktorovi Houseovi. Najnovšie svoje krivky obnažila na plagáte organizácie PETA, pričom jej okolie môže zelenieť závisťou. A to doslova.

„Eat Green To Go Green,“ tak znie výstižný slogan, ktorý nabáda ku konzumácii zeleniny v záujme ekológie. Aby záber vyznel čo najvieryhodnejšie, herečka si v Evinom rúchu ľahla na provizórnu posteľ z listov šalátu, kelu, kalerábu, reďkovky či kapusty. Vegetariánstvo však nepropaguje len na oko, ale z vlastného presvedčenia. Sama totiž prestala jesť mäsové výrobky už vo veku 15-ich rokov.

„Nikdy som nebola veľkým jedákom mäsa, vždy som bola prieberčivá. Vyrastala som v židovskej rodine. Ak vás vychovávajú so zákazom istého jedla, nie je ťažké zakázať si aj iné jedlo,“ vysvetlila Lisa svoje pohnútky, prečo sa stala vegetariánkou, v nedávnom interview pre magazín Prevention. Vo videu ku kampani PETA preto takisto apeluje na toxicitu mäsového priemyslu. Kvôli jej krivkám by sa mäsa nevzdal žiaden muž, o jednodňových vegetariánov by však kučeravá kráska zrejme núdzu nemala.

Tip: Pozrite si Dr. Housa! Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu