Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obavy o zdravie Dr. Housea: Strhaná a zostarnutá tvár, vypadané vlasy!

Hugh Laurie v posledných mesiacoch výrazne zostarol a ubudlo mu nemálo vlasov. Zobraziť galériu (12)
Hugh Laurie v posledných mesiacoch výrazne zostarol a ubudlo mu nemálo vlasov. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Čo sa to s ním deje? Hoci sa Hugh Laurie (53) zviditeľnil vďaka úlohe svojského génia v oblasti medicíny, je celkom možné, že sa mu za posledné obdobie podlomilo zdravie. Keď sa pred pár dňami objavil v londýnskych uliciach, paparazzi ho takmer nespoznali. Na hercovej tvári pribudlo množstvo vrások, je pochudnutý a začína plešivieť.

Nelichotivá premena! Aj keď si Hugh Laurie za každú časť v úlohe Dr. Housea prilepšil až o viac než 250 tisíc eur, ku koncu nakrúcania megaúspešného seriálu mu dochádzali fyzické sily. A vyčerpávajúce nakrúcanie si očividne vypýtalo svoju daň. Britský herec si síce tento týždeň vykračoval zo štúdia stanice BBC v dobrej nálade, no jeho tvár zanechávala dojem, akoby zápasil s vážnymi zdravotnými problémami.

Napriek tomu, že seriálový obľúbenec neprekročil prah päťdesiatky až tak dávno, mladistvého Casanovu by ste v ňom hľadali márne. Na rozdiel od hollywoodskych kolegov totiž Hugh rýchlym tempom prichádza o vlasy, pribúdajú mu hlboké vrásky a doslova chradne. Keďže jeho matka už pred vyše dvadsiatimi rokmi zomrela na neurologické ochorenie, fanúšikovia sa obávajú, či so zdravotnými problémami nezápasí aj samotný herec. Zrejme by mu naozaj prospelo, ak by si od sveta šoubiznisu doprial dlhšiu pauzu.

O tom, že Laurie mal chlebíka pred kamerou plné zuby, svedčí jeho kariérny obrat. Už od útleho veku miloval klavír, ku ktorému sa vrátil ako profesionál. Pridal k tomu slušný spevácky výkon, vydal debutový album Let Them Talk (2011) a tento rok sa pochlapil druhou štúdiovou nahrávkou Didn't It Rain. Jeho skladby sa nesú v bluesovom štýle a tešia sa značnej obľube. Vychutnať si ich už čoskoro budú môcť aj hudobní nadšenci v Prahe.

Isté znechutenie Hughovi spôsobili samotní fanúšikovia, ktorí ho doslova prenasledovali. Situácia bola taká vážna, že Dr. House prestal chodiť do potravín. „Nemohol som vystáť ľudí, ktorí si fotografovali obsah môjho nákupného košíka,“ posťažoval sa v nedávnom rozhovore. Ostáva len dúfať, že hudba mu okrem iného prinesie najmä vytúžený pokoj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu