Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známa Zúfalka tesne pred 50-tkou: V bikinách je stále kus!

Nicollette Sheridan v bikinách Zobraziť galériu (6)
Nicollette Sheridan v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

SV. BARTOLOMEJ – Nemá sa za čo hanbiť! Aj keď Nicollette Sheridan (48) je v mysliach mnohých divákov zafixovaná ako jedna zo Zúfalých manželiek, v reálnom živote si poriadne užíva. Na luxusnej dovolenke totiž dokáže paparazzov zaujať aj v zrelom veku. Jej krivky v plavkách zúfalo rozhodne nepôsobia.

Karibik si vychutnáva plnými dúškami! Odkedy Nicollette Sheridan v úlohe Edie Britt opustila nakrúcanie Zúfalých manželiek a na obrazovkách takpovediac „zomrela“,  svoje pracovné tempo očividne zvoľnila. Čoraz častejšie ju totiž vídať v oddychovom režime. V praxi to znamená slnkom zaliate pláže a pretŕčanie figúry v úsporných bikinách. Čudovať sa jej však nemožno. Aj pred prahom päťdesiatky si totiž odvážne modely môže dovoliť.

Ploché bruško a pevný zadok – tým všetkým sa blondínka cez víkend pýšila na ostrove Svätý Bartolomej. Za takouto exotikou si vyrazila spolu so svojím milencom, ktorému ulahodila ružovými dvojdielnymi plavkami. Ich spodný diel mal takzvaný brazílsky strih, vďaka čomu Nicollette pretŕčala svoje pozadie v celej kráse.

Napriek tomu, že herečke v týchto dňoch nechýba úsmev na tvári, pracovať s ňou zrejme nie je až také jednoduché. Svoje vie o tom aj samotný tvorca kultového seriálu Marc Cherry, ktorý sa od nej dočkal žaloby za napadnutie počas skúšky jednej zo scén ešte v roku 2008. Medzitým súd túto záležitosť síce zmietol zo stola, Nicollette sa však dožaduje svojich práv a odškodného vo výške šiestich miliónov dolárov. Proces chce preto za každú cenu obnoviť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu