Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo Victorie Beckham odhalené: Ako si vydrela figúru po pôrode?

Victoria Beckham v magazíne Vogue Zobraziť galériu (13)
Victoria Beckham v magazíne Vogue (Zdroj: Vogue)

LONDÝN – Sebazaprenie jej nechýba! Predtým, ako Victoria Beckham (37) otehotnela po štvrtýkrát, ju médiá neraz podozrievali z anorexie. Niet preto divu, že jej posadnutosť štíhlou figúrou sa prejavila ihneď po pôrode. Módna ikona schudla v rekordnom čase a poriadne si pritom dala do tela.

Nešetrila sa! Hoci tehotenstvo je pre mnohé celebrity zaťažkávajúcou skúškou, Victoria Beckham má svoje telo pod kontrolou za každých okolností. Dôkazom môže byť interview, ktoré nedávno poskytla americkej verzii magazínu Vogue. Drastické diéty tentoraz zo svojho slovníka vyňala. Pochválila sa však, že pri športových aktivitách sa len tak nezastavila.

„Veľmi veľa som cvičila. Behávala som šesť dní do týždňa, čo je naozaj dosť. Keď ma niečo nadchne, stanem sa tým dosť posadnutá,“ prezradila štvornásobná matka na margo zhadzovania prebytočných kilogramov po tom, čo priviedla na svet dcérku Harper Seven. Odhalila však aj tajomstvo svojej výšky. Napriek tomu že nosí závratné podpätky, postavou modelky sa podľa vlastných slov nikdy pýšiť nebude: „Nikdy som nebola 180cm vysoká vychudnutá modelka, preto som chcela vytvoriť ilúziu. Ľudia si myslia, že som vyššia, než v skutočnosti som – nielen kvôli topánkam, ktoré nosím, ale aj kvôli spôsobu, akým sa obliekam.“

Ako sa teda zdá, 162 cm vysoká Victoria má svoj zovňajšok zmapovaný zo všetkých uhlov. Rečiam okolo svojho diétneho režimu sa však pre istotu vyhýba. Momentálne totiž opäť vyzerá rovnako štíhlo ako pred štvrtým tehotenstvom. A o prípadnú negatívnu reklamu zjavne vôbec nestojí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu