Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Bruce Willis má štvrtú dcéru: Manželka mu porodila bacuľku!

Bruce Willis a Emma Hemming Zobraziť galériu (5)
Bruce Willis a Emma Hemming

LOS ANGELES - Americký herec Bruce Willis má štvrtú dcéru, ktorú mu porodila jeho manželka Emma Hemming v nedeľu v Los Angeles. Dievčatko, ktoré po narodení vážilo približne 4,1 kilogramu, dostalo meno Mabel Ray Willis. Informovala o tom webová stránka magazínu People.

Čerství rodičia sú podľa ich zástupcu z nového člena rodiny nadšení. "Matka aj dieťatko sú zdravé a majú sa skvelo," povedal zástupca známeho páru magazínu People. Mabel Ray je prvým spoločným dieťaťom Willisa a Hemming, ktorí sa zobrali pred tromi rokmi.

Päťdesiatsedemročný Willis má už tri dcéry Rumer, Scout a Tallulah s exmanželkou Demi Moore. Pre 33-ročnú modelku a návrhárku maltského pôvodu Emmu Hemming je Mabel Ray prvým dieťaťom. Bruce Willis je známy najmä zo série akčných filmov Smrtonosná pasca, ktorej najnovšia - už piata - časť, s názvom A Good Day To Die Hard by sa mala na plátna kín dostať v roku 2013.

Okrem toho sa objaví v pokračovaní úspešného akčného filmu The Expendables (2010), ktorého svetová premiéra je ohlásená na august 2012. Známy je aj z filmov Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Dvanásť opíc (1995), Armageddon (1998), Šiesty zmysel (1999), Môj sused zabijak (2000), Sin City - mesto hriechu (2005) alebo RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční (2010).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu