Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

James Van Der Beek zo seriálu Dawsonov svet: Narodil sa mu syn!

James Van Der Beek Zobraziť galériu (3)
James Van Der Beek

BRATISLAVA - Americký herec James Van Der Beek má prvého syna. Manželka Kimberly mu druhé dieťa porodila v utorok 13. marca.

"Dnes ráno sa mi narodil syn... teda, vlastne narodil sa mojej žene. Ja som ho práve držal. Wow,” napísala 35-ročná bývalá hviezda seriálu Dawsonov svet (1998 - 2003) na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. “Ak by sa tento pocit dal plniť do fliaš a rozdávať, som si istý, že by neboli vojny," skonštatoval ďalej nadšený dvojnásobný otec.

Pár, ktorý sa zosobášil 1. augusta 2010 v izraelskom Tel Avive, má aj 17-mesačnú dcéru Oliviu. O očakávaní druhého potomka informovali v októbri. "Keď sme si mysleli, že už nemôžeme byť viac požehnaní, sa vesmír rozhodol, že našej dcére pošle súrodenca," napísal vtedy herec na Twitter. Pre Van Der Beeka je to už druhé manželstvo. V marci 2010 sa rozviedol so svojou prvou manželkou - herečkou Heather McComb, s ktorou sa zosobášil v roku 2003 v Malibu. Dvojica spolu nemala žiadne deti.

James Van Der Beek je známy najmä ako Dawson Leery zo spomínaného seriálu Dawsonov svet. Neskôr tiež hosťoval vo viacerých seriáloch, ako napríklad Myšlienky vraha (2005) alebo Ako som spoznal vašu mamu (2005). Jedenásteho apríla začnú v USA vysielať jeho nový komediálny seriál s názvom Don't Trust the B---- in Apartment 23. Informáciu zverejnila webová stránka people.com.

Tip: Mrknite program a zistite kde dávajú seriál Dawsonov svet. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu