Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdy obľúbeného seriálu po 20 rokoch: Takto sa zmenili tí pubertiaci!

Hviezdy seriálu Dawsonov svet Zobraziť galériu (8)
Hviezdy seriálu Dawsonov svet (Zdroj: The WB Television Network)

LOS ANGELES - Roky im prospeli! Na prelome milénia sa tešili popuarite viaceré seriály. Medzi nimi aj ten s názvom Dawsonov svet, kde stvárnili ústredné postavy James van der Beek, Josuha Jackson, Michelle Williams a Katie Holmes. Štvorica seriálových priateľov sa pri príležitosti 20. výročia stretla pred jedným objektívom a výsledok poteší hádam každého ich fanúšika.

Seriál Dawsonov svet zachytával problémy, radosti a starosti štvorice stredoškolákov. Dej sa zameriaval napríklad na to, že z priateľstva je len krok k láske, i to, že city môžu dospievajúceho jedinca poriadne potrápiť. Ústrednými postavami boli citlivý Dawson, jeho kamarátka z detstva Joey, sarkastický Pacey, či komplikovaná Jen. 

Hviezdy seriálu Dowsonov svet kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Hviezdy seriálu Dowsonov svet kedysi.  (Zdroj: The WB Television Network)

Od nakrúcania počinu ubehlo 20 rokov. A práve preto sa magazín Entertainment Weekly rozhodol hlavných protagonistov opäť spojiť a dať ich na titulnú stránku aktuálneho vydania. 

Hviezdy seriálu Dowsonov svet dnes.
Zobraziť galériu (8)
Hviezdy seriálu Dowsonov svet dnes.  (Zdroj: Entertainment Tonight)

James van der Beek (Dawson) má dnes 41 rokov. Je druhýkrát ženatý a ma štyri deti. Účinkuje prevažne v seriáloch, občas sa mihne aj v nejakom filme.
Zobraziť galériu (8)
James van der Beek (Dawson) má dnes 41 rokov. Je druhýkrát ženatý a ma štyri deti. Účinkuje prevažne v seriáloch, občas sa mihne aj v nejakom filme.  (Zdroj: Entertainment Tonight)

39-ročnú Katie Holmes (Joey) mnohí vnímajú najmä ako exmanželku Toma Cruisa, ktorá mu porodila dcérku Suri. Rozvod dvojice bol pomerne škandalózny. Sympatická herečka dnes žiari po boku Jamieho Foxxa a vyzerá byť ozaj šťastná.
Zobraziť galériu (8)
39-ročnú Katie Holmes (Joey) mnohí vnímajú najmä ako exmanželku Toma Cruisa, ktorá mu porodila dcérku Suri. Rozvod dvojice bol pomerne škandalózny. Sympatická herečka dnes žiari po boku Jamieho Foxxa a vyzerá byť ozaj šťastná.  (Zdroj: Entertainment Tonight)

Joshua Jackson (Pacey) má tiež 39 rokov, no ešte mu nebolo dopriaté stať sa otcom. Zhruba 10 rokov tvoril pár s herečkou Diane Kruger, s ktorou sa v roku 2016 rozišli.
Zobraziť galériu (8)
Joshua Jackson (Pacey) má tiež 39 rokov, no ešte mu nebolo dopriaté stať sa otcom. Zhruba 10 rokov tvoril pár s herečkou Diane Kruger, s ktorou sa v roku 2016 rozišli.  (Zdroj: Entertainment Tonight)

37-ročná Michelle Williams (Jen) sa asi najviac uchytila aj na filmovom plátne. Dokonca sa môže pochváliť viacerými nomináciami na Oscara. Bola manželkou nemenej slávneho Heatha Ledgera, ktorý v roku 2008 zomrel v dôsledku otravy liekmi. Zostala po ňom dcérka Matilda, ktorú priviedla na svet práve Michelle.
Zobraziť galériu (8)
37-ročná Michelle Williams (Jen) sa asi najviac uchytila aj na filmovom plátne. Dokonca sa môže pochváliť viacerými nomináciami na Oscara. Bola manželkou nemenej slávneho Heatha Ledgera, ktorý v roku 2008 zomrel v dôsledku otravy liekmi. Zostala po ňom dcérka Matilda, ktorú priviedla na svet práve Michelle.  (Zdroj: Entertainment Tonight)

Viac o téme: Dawsonov svet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu