Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Už nevie ako zaujať? Hviezdička na červenom koberci obnažila rozkrok!

Adrienne Bailon si svoju cudnosť neustrážila náročky. Zobraziť galériu (3)
Adrienne Bailon si svoju cudnosť neustrážila náročky. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Toto do kategórie nešťastných náhod nepatrilo! Ani tým najostrieľanejším celebritám sa pikantné faux-pas z času na čas nevyhne. To však nie je prípad niekdajšej Disney hviezdy Adrienne Bailon (28). Tá sa v odvážnom outfite bez ostychu pretŕčala s holým zadkom. Do pozornosti sa však dostali aj jej intímne partie.

Bez hanby! Hoci Adrienne Bailon pláva v šoubiznisových vodách už od tínedžerských čias, zdá sa, že na distingvovanú dámu ešte nedozrela. Naposledy si totiž do spoločnosti vyrazila vo viac než provokatívnom outfite. Ten by sa dal pokojne prirovnať k cisárovým novým šatám.

Výstrih po pupok, sukňa z priehľadného tylu a vpredu len prapodivný kus látky – s takým stylingom blondínka zavítala na podujatie Escape to Total Rewards. Keďže však visiaci materiál nebol s outfitom pevne spojený, absenciu spodnej bielizeň nebolo možné prehliadnuť. Adrienne tak pred paparazzmi bez mihnutia oka predvádzala svoje odhalené prirodzenie.

O tom, že herečka, speváčka a moderátorka vzbudzovala obrovský záujem najmä u zástupcov médií, svedčia jej početné rozhovory. Ani v jednom z nich si však trapas nepripustila a hrdo prehlásila: „Ak by som mohla prísť nahá, urobila by som to. Toto je len módny outfit, ktorý som si prehodila cez svoje drobné nahé telo.“ Očividne má tak sebavedomia naozaj na rozdávanie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu