Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Uznávaná módna kritička: Diktuje trendy, no vyzerá ako strašiak do maku!

Lynn Yaeger Zobraziť galériu (2)
Lynn Yaeger (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Vodu káže, víno pije! Hoci sa Lynn Yaeger podieľa na tvorbe obsahu najznámejšej módnej biblie, sama by ako svetlý príklad dizajnu neuspela. Celkovým stylingom totiž zvyčajne viac vydesí, než ulahodí oku milovníkov módy. Inšpirácie čerpá z minulosti, no ich kombinácia vyznieva naozaj komicky.

Čo je staré, to je dobré! Tohto hesla sa nielen pri výbere outfitov drží módna novinárka Lynn Yaeger. Pri pohľade na ňu však len ťažko uveriť, že sa oblasti módneho návrhárstva a súčasných trendov v obliekaní venuje už 30 rokov. Jej vek je síce pred verejnosťou tabu, pôsobí však ako uletená starena z vidieka. Paradoxom je, že jej články zverejňuje renomovaný magazín Vogue, ktorému svoju tvár prepožičiavajú áčkové celebrity a modelky.

Nenásytná zberateľka – aj tak by mohol znieť prívlastok, ktorý by Lynn dokonale vystihoval. Za dverami jej príbytku totiž nenájdete nič, čo pochádza zo súčasnosti. Posadnutá vintage štýlom a porcelánovými bábikami svoj deň začína na internetových aukciách. „Toto robím každé jedno ráno medzi čistením zubov a čakaním, kým mi zovrie voda na kávu: Zapnem si notebook a na aukcii dám vyhľadať ‚detský prívesok‘, za ktorým nasleduje ‚detská brošňa’, prezradila v reportáži pre online magazín The Inside Source.

Svojská dáma však na ulici úplne bežne vyvoláva udivené pohľady a zdvihnuté obočia. Bohato vrstvené sukne totiž zvykne doplniť retro svetrami, v chladnejšom počasí aj kožuchom. Neprehliadnete ju ale najmä vďaka oranžovému účesu s krátkou ofinou a zmachleným perám. Ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát. Naozaj nám ale trendy majú určovať ľudia s takýmto vkusom?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu