Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Seriálovej hviezdičke unikli privátne fotky: Na webe je úplne nahá!

Heather Morris si v súkromí fotila intímne partie. Zobraziť galériu (5)
Heather Morris si v súkromí fotila intímne partie. (Zdroj: gossipcop.com)

LOS ANGELES – Ostýchavosť jej pred objektívom nehrozí! No hoci má Heather Morris (25) odvahy viac než dosť, tentoraz jej súkromné fotenie nedopadlo najlepšie. Šteklivé zábery jej z telefónu vraj niekto ukradol. Fanúšikovia si tak prostredníctvom internetu môžu pozrieť jej celkom obnažené krivky. Vrátane najintímnejších partií.

Jej nahé telo viac nie je tabu! Či ide o pikantnú náhodu, alebo si k takémuto škandálu Heather Morris dopomohla sama, s určitosťou nevedno. Isté však je, že pred svojimi priaznivcami viac nemá čo skrývať. Internetom totiž kolujú fotografie, na ktorých jej vidieť naozaj úplne všetko. A ich dôveryhodnosť zatiaľ nespochybnil nikto.

Odhalené prsia s bradavkami, okrúhly zadok, ale aj cudnosť medzi nohami – to všetko si hviezda seriálu Glee zvečnila mobilom. Napriek tomu, že na viacerých fotkách pózuje tak, aby jej nebolo vidieť do tváre, našli sa aj výnimky. Klamstvo v podobe šírenia správy, že ide o podvrh, ju teda rozhodne nezachráni. Za chvíľkovú pozornosť jej však možno takýto trapas naozaj stojí.

Seriálová roztlieskavačka aj vďaka uniknutým obrázkom dáva jednoznačne najavo, že sa experimentov nebojí. V rozhovore pre magazín Seventeen totiž otvorene priznala, že v minulosti okúsila aj ženské pery: „Áno, bozkávala som sa s dievčatami. Zvyčajne kvôli pozornosti chlapcov, keď som bola na strednej.“ Otázne je, či sa jej zvedavosť a provokácia vyplatí aj tentoraz. Erotické zábery z privátnej zbierky jej môžu nielen dopomôcť k významnejším rolám, ale tiež poriadne uškodiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu