Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dcéra Whitney Houston Bobbi Kristina: Vyspovedá sa u Oprah!

Whitney Houston a Bobbi Kristina Brown Zobraziť galériu (4)
Whitney Houston a Bobbi Kristina Brown

LOS ANGELES - Dcéra Whitney Houston Bobbi Kristina Brown sa 11. marca objaví v televíznej šou Oprah Winfrey s názvom Oprah's Next Chapter. Známa americká moderátorka odvysiela exkluzívne interview s dcérou legendárnej speváčky a Bobbyho Browna, jej bratom Garym Houstonom a švagrinou a manažérkou zosnulej hviezdy Patriciou Houston.

"Bobbi Kristina sa podelí o osobné spomienky na svoju mamu a ako by si priala, aby si ľudia ikonickú hviezdu pamätali. Rodina sa tiež vyjadrí ku klebetám a špekuláciám o smrti Houston," uvádza televízna stanica Oprah Winfrey Network vo svojom vyhlásení. Osemnásťročná Bobbi Kristina je jedinou dcérou speváckej legendy.

Whitney Houston skonala v sobotu 11. februára vo veku 48 rokov po tom, čo ju našli bez známok života vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Jej smrť pravdepodobne spôsobila kombinácia antidepresív s aktívnou látkou alprazolam s ďalšími liekmi a alkoholom. Pitvu vykonali deň po jej úmrtí, presná príčina smrti však bude známa až po výsledkoch toxikologických testov. Speváčku pochovali 19. februára na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey. 

Najdojemnejšie momenty z pohrebu Whitney Houston nájdete tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu