Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ally McBeal po rokoch: Bez mejkapu je to hrôza!

Calista Flockhart bez mejkapu Zobraziť galériu (7)
Calista Flockhart bez mejkapu (Zdroj: isifa, )

LOS ANGELES – Telo utrápila diétami! Je smutným faktom, že Calistu Flockhart (47) celé roky médiá a okolie upodozrievalo z anorexie. A, bohužiaľ, príliš veľa sa v tomto smere u nej nezmenilo ani pred blížiacou sa päťdesiatkou. Herečka totiž stále patrí k muším váham. Na vycivenej tvári a krku jej navyše pribudlo množstvo vrások.

Posadnutá štíhlosťou! Aj takýmito prívlastkami bola Calista Flockhart častovaná za čias svojej najväčšej slávy, keď si v úlohe roztržitej právničky Ally McBeal získala srdcia miliónov divákov. Odvtedy však ubehlo nemálo rokov, ktoré sa výrazne podpísali predovšetkým na jej zovňajšku. Bez mejkapu by plavovláska na ulici dnes zaujala zrejme len málokoho. Z diaľky totiž pripomína vychudnutú starenu.

Nenalíčená, v o niekoľko čísel väčšej mikine a maskovaná šiltovkou si manželka Harrisona Forda tento týždeň vybehla do obytnej štvrti Brentwood. Nakoľko sa športu venuje pravidelne, stretnúť ju v teplákoch na chodníku nie je ničím výnimočným. Len málokedy sa však fanúšikom podarí bývalú seriálovú hviezdu spoznať. Neupravená a v rozgajdaných outfitoch totiž ako celebrita z červeného koberca rozhodne nevyzerá.

Keďže Calista za svoju legendárnu rolu získala Zlatý glóbus, slávnostné udeľovanie týchto prestížnych hereckých cien nezvykne vynechať. Inak tomu nebolo ani v polovici januára, kedy si na 69. ročník galavečera vyrazila v sprievode svojej zákonnej polovičky. S večerným líčením a v jednoduchej čiernej róbe pritom pôsobila ako distingvovaná zrelá dáma. Zdá sa teda, že medzi smotánkou herečka dokáže stále očariť, v súkromí sa však neváha štylizovať do role nevábneho strašiaka.

Zaspomínajte si na Calistu Flockhart ako pojašenú právničku v úsmevných situáciách...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu