Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ally McBeal ohúrila telom v plavkách: Tesne pred 50-tkou v skvelej forme!

Calista Flockhart sa pred 50-tkou vyzliekla na pláži a predviedla závideniahodnú figúru. Zobraziť galériu (9)
Calista Flockhart sa pred 50-tkou vyzliekla na pláži a predviedla závideniahodnú figúru. (Zdroj: profimedia.sk)

RIO – Má sa čím pochváliť! Calista Flockhart (48) dlhé roky zápasila s obvineniami z anorexie, ktoré vyvolávala jej príliš útla figúra. Ako sa však zdá, v zrelom veku jej aj mladšie kolegyne môžu iba závidieť. Herečka sa s rodinou vybrala na juhoamerickú dovolenku, počas ktorej predviedla postavu ako lusk.

Tvrdá drina sa vyplatila! Calista Flockhart sa slovenskému divákovi vryla do pamäti predovšetkým ako uletená právnička Ally McBeal v rovnomennom seriáli. Od začiatku nakrúcania uplynulo už vyše 15 rokov, počas ktorých herecká hviezda čelila útokom nielen zo strany médií, ale tiež kolegov pre svoju vychudnutosť. Dnes sa Calista blíži k päťdesiatke, no na pláži sa za svoje telo hanbiť rozhodne nemusí, práve naopak. V brazílskom Riu ukázala, že primeraná striedmosť v jedle a pravidelný džoging jej neuveriteľne prospieva.

Niekdajšia seriálová právnička si za južanským oddychom vyrazila s manželom a synom Liamom, ktorého si adoptovala ešte v roku 2001. Zatiaľ čo Harrison Ford si v morských vlnách len omočil nohy a zostal oblečený, jeho zákonná polovička odhodila pred paparazzmi zábrany aj tričko. Vyhriatu vodu si tak vychutnávala v čiernych bikinách, na ktorých mala navlečené miniatúrne šortky. Mohla sa tak pochváliť plochým bruchom a vyšportovanými nohami bez akýchkoľvek známok celulitídy.

Prominentné trio nevynechalo ani pompézne divadlo v uliciach v podobe tradičného karnevalu. Calista navyše nezabudla na duchovný a intelektuálny rozvoj svojho adoptívneho potomka, ktorého spolu s Fordom vzala na exkurziu. Jej cieľom bolo ukázať, ako sociálne programy pomáhajú tamojším deťom žijúcim v slumoch, a teda na okraji spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu