Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Upachtená Ally McBeal bez mejkapu: Na takmer 50-tku to nie je zlé!

Calista Flockhart bez mejkapu Zobraziť galériu (8)
Calista Flockhart bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Športom ku kráse! Tohto hesla sa očividne drží aj Calista Flockhart (48), ktorú paparazzi zachytávajú častejšie pri behu v parku než na spoločenských podujatiach. O tom, že herečke pohyb naozaj prospieva, svedčí jej svieža tvár bez čo i len kvapky mejkapu. Na svoj skutočný vek vyzerá naozaj bravúrne.

Zreje ako víno! Hoci Calista Flockhart už zavesila aktívnu hereckú kariéru na klinec, medzi hollywoodskymi stálicami ešte zďaleka nie je na odpis. Stačí sa pozrieť, v akej forme ju bulvárni fotografi tento týždeň zastihli pri pravidelnom tréningu v losangelskej štvrti Brentwood. Športovo založená predstaviteľka kultovej Ally McBealovej nebola nalíčená, no napriek tomu vyzerala skvele.

O Caliste je známe, že pre džoging volí okolie s množstvom zelene a vyberá si trasy, ktoré vedú cez park. Ak si vyrazí z domu zabehať, na akúkoľvek úpravu v podobe líčidiel zvysoka kašle. Aj krátko pred päťdesiatkou si totiž prirodzenosť môže dovoliť – aj počas fyzickej námahy je jej pleť hladká, s minimom vrások a bez akýchkoľvek nedokonalostí.

Hoci sa plavovláska s manželom Harrisonom Fordom zosobášila až po ôsmich rokoch randenia, dodnes si vychutnáva romantiku a vzájomnú blízkosť. Obaja herci totiž milujú súkromie a manierov sa stránia. „Nie je mi príjemne v pretiahnutých limuzínach, ktoré majú vírivku v zadnej časti. Niekedy narazím na takéto situácie a bavím sa, ale znie veľmi nepravdepodobne, že by som to robil sám od seba,“ prezradil hollywoodsky veterán v nedávnom interview. A aké hodnoty by mal podľa neho vyznávať každý muž? „Mal by byť dobrým partnerom, dôležitá je jednoduchá morálka práce, mal by byť zodpovedným rodičom a užitočným občanom,“ radí Harrison. Zdá sa, že Calista v ňom svojho rytiera našla z celkom pochopiteľných dôvodov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu