Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Blondínka zo seriálu Ally McBealová má na krku 50-tku: Je to divoška, ale... Toto myslí vážne?!

Jane Krakowski je stále vo forme, no módu asi veľmi nesleduje. Zobraziť galériu (10)
Jane Krakowski je stále vo forme, no módu asi veľmi nesleduje. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Ešte stále je vo forme! Herečka Jane Krakowski (47) má na konte účinkovanie vo viacerých počinoch. Mnohí diváci si ju ale najviac spájajú so seriálom Ally McBealová. Okrem toho je blondínka aktívna tiež na divadelných doskách. A tam veru stvára všelijaké kúsky. Na červenom koberci však táto umelkyňa príliš nexceluje.

K obľúbeným seriálom z konca 90. rokov patrí aj počin z právnického prostredia Ally McBealová, ktorého neodmysliteľnou súčasťou bola aj brčkavá blondínka Elaine. Tú stvárnila herečka Jane Krakowski, ktorá sa už o tri roky zaradí k päťdesiatníčkam. 

Jane sa v súčasnosti objavuje pred kamerami už pomenej. Stále je však naplno aktívna na doskách, ktoré znamenajú svet. „Nič sa nevyrovná tej úžasnej reakcii obecenstva. To je ten dôvod, prečo divadlo milujem viac než čokoľvek iné,” vyjadrila sa v minulosti sympatická herečka.

Počas uplynulého týždňa sa konala premiéra muzikálu She Loves Me, kde Krakowski stvárňuje jednu z ústredných postáv. Na javisku predviedla blondínka viac než len svoj talent a spoločne s kolegami si ovácie naozaj zaslúžila. Potlesku však veľmi nie je hodný outfit, ktorý neskôr predviedla. Trčiace ramienka z podprsenky sú v súčasnosti považované za dosť velký prešľap.  

Jane Krakowski predvádza na divadelných doskách aj také kúsky.
Zobraziť galériu (10)
Jane Krakowski predvádza na divadelných doskách aj také kúsky.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ally McBealJane Krakowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu