Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strhaná Calista Flockhart: Na zničenej tvári pery ako kačka!

Calista Flockhart prekvapila strhanou pleťou bez líčidiel a našpúlenými kačacími perami. Zobraziť galériu (11)
Calista Flockhart prekvapila strhanou pleťou bez líčidiel a našpúlenými kačacími perami. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Podľahla čaru plastickej operácie? Hoci Calista Flockhart (49) nikdy nepatrila medzi typické hollywoodske krásavice, pred prekročením prahu okrúhlej päťdesiatky razila cestu prirodzenosti. Cez víkend však prekvapila niečím, čo by u nej čakal naozaj málokto. Na jej unavenej tvári dominovali našpúlené kačacie pery.

Naháňa mladosť pod rukami plastických chirurgov? Aj keď milióny televíznych divákov spoznali Calistu Flockhart ako pojašenú právničku Ally McBeal, ona si aj s pribúdajúcimi rokmi udržiavala mladistvý imidž dievčatka. Bez hviezdnej úpravy však jej zovňajšok už zďaleka nie tým, čo kedysi. Herečka si vyrazila na basketbal s partnerom Harrisonom Fordom a synom Liamom, no bez mejkapu prítomných paparazzov príliš nepotešila.

Calista si športové stretnutie domácich Lakers nenechala ujsť v ležérnom štýle. Úzke džínsy zastrčené do čižiem doplnila predĺženým topom, čiernou bundou a kabelkou cez rameno. Kruhy pod očami a viditeľné vrásky sú síce v jej veku prirodzené, no strhaná a vyčerpaná hviezda prekvapila tvarom svojich pier. Tie zanechávali nafúknutý dojem, akoby boli zväčšené výplňami.

Keď sa nakrúcanie obľúbeného seriálu Ally McBeal definitívne skončilo, hlavná predstaviteľka si dopriala až päť rokov pomyselného voľna. Presne toľko času zasvätila výlučne výchove adoptívneho synčeka. „Zobrala som si päť rokov voľna, ale nebola to pauza od práce. Ten čas bol určený čisto na výchovu môjho syna, chcela som s ním byť doma. Cítila som sa naozaj šťastne, že som to mohla urobiť. Nemusela som pracovať, tak som to dokonale využila,“ prezradila v dávnejšom rozhovore. Zdá sa teda, že rodina je u herečky stále na prvom mieste aj napriek tomu, že sama žiadne dieťa na svet nepriviedla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu