Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Veteránka v božskej forme: Sedemdesiatku by ste jej netipovali!

Raquel Welch sviežim zovňajškom aj na staré kolená vyráža dych. Zobraziť galériu (4)
Raquel Welch sviežim zovňajškom aj na staré kolená vyráža dych. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Mladším kolegyniam vypálila rybník! Hoci Raquel Welch v septembri oslávi už 72. narodeniny, na prvý pohľad tak nepôsobí ani náhodou. Status sexsymbolu 20. storočia totiž dôstojne zastáva aj vo vyššom veku. Tento týždeň zažiarila medzi smotánkou ako oslnivá diva v najlepších rokoch.

Ako zachovalá päťdesiatnička! Taký dojem Raquel Welch zanechala po tom, čo sa objavila na istom spoločenskom podujatí pod záštitou magazínu Vanity Fair. Pri pohľade na závideniahodné krivky a sviežu tvár by jej totiž skutočný vek hádal iba málokto. Dôkladnou starostlivosťou a prirodzeným šarmom si herečka dokázala ubrať takmer dve desiatky rokov.

Hrudník veľkosti XXL a dokonale vypnutá pleť – to v prípade Raquel prítomným hosťom zrejme udrelo do očí ako prvé. V zlatých šatách s rukávmi z priehľadného tylu sa však hollywoodska ikona na vyzývavú dámu rozhodne nehrala. Prácu šikovných plastických chirurgov by v rámci svojho zovňajšku síce zatĺkala márne, jej úsmev však pôsobil nanajvýš nenútene.

Napriek tomu, že sa herečka pri pohľade do zrkadla nemá za čo hanbiť, plynutie času si dobre uvedomuje. „Mám fotky seba v 23 alebo 24 rokoch. Bože, fakt som raz mala takú veľkosť!“ zamýšľala sa nad minulosťou ešte v roku 2008. Porovnávajúc sa však nesťažuje ani dnes: „Vlastne si myslím, že moja tvár vyzerá teraz lepšie.“ Ostáva len dúfať, že podobný elán Raquel vydrží aj v najbližších rokoch. Veď úlohu ozdoby galavečerov zatiaľ zvláda bravúrne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu