Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Divoké talianske sexice: Clooneyho ex na zemi, ďalšia odhalila rozkrok!

Belén Rodríguez a Elisabetta Canalis sa na talianskej pôde postarali o vzrušujúci večer. Zobraziť galériu (6)
Belén Rodríguez a Elisabetta Canalis sa na talianskej pôde postarali o vzrušujúci večer. (Zdroj: isifa)

SAN REMO – Odvaha im nechýba! Ak túžite vidieť, ako naživo vyzerá stelesnený temperament a sexepíl, vyberte sa do Talianska. Tamojšie krásky totiž presne vedia, ako mužom vo svojom okolí zamotať hlavu. Spodnú bielizeň nepotrebujú a dokonca aj pri páde pôsobia neuveriteľne sexi.

Opäť bolo poriadne horúco! Reč je o 62. ročníku hudobného festivalu v Sanreme, kde sa na jednom pódiu zišlo to najlepšie zo ženskej krásy, čo domáca pôda má. Núdza tak nebola o výstavné nohy ani kypré dekolty. A pre tých, ktorým sa takáto nádielka málila, prišli na rad aj poodhalené intímne partie.

O poriadny rozruch sa postarala predovšetkým šougirl a televízna hviezdička Belén Rodríguez. Tá síce prišla na svet v juhoamerickej Argentíne, momentálne však pôsobí práve na talianskej šoubiznisovej scéne. A prehnanú hanblivosť by ste u nej hľadali veru márne. V pestrofarebných šatách s rafinovanou sukňou si na javisko vyrazila naostro. „Tam dole“ bez ostychu ukázala vytetovaného motýľa a pri lascívnych pohyboch aj trochu viac!

O niečo menej vábnym spôsobom sa zviditeľnila Elisabetta Canalis, ktorá kedysi tvorila pár s americkým hercom Georgeom Clooneym. V krémových šatách síce predvádzala superštíhle nôžky, tie sa jej však do dlhej vlečky zamotali. Brunetka tak nechtiac pristála na zadku. Ťažkú hlavu si však z tohto trapasu nerobila a situáciu zobrala s humorom. Počas slávnostného galavečera sa po jej boku blysla aj česká modelka Ivana Mrazová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu