Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vyčerpaná Victoria Beckham: Takto ju ničí polročná dcéra Harper!

Tvár Victorie Beckham je v posledných dňoch povädnutá a bez života. Zobraziť galériu (5)
Tvár Victorie Beckham je v posledných dňoch povädnutá a bez života. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Už opäť pripomína iba tieň! Hoci Victoria Beckham (37) po štvrtom pôrode pôsobila ženskejšie a neuveriteľne zdravo, týmto časom odzvonilo. Jej imidž a životný štýl sa totiž vracia do starých koľají. Módna ikona je znovu vychudnutá s prepadnutými lícami. A za toto všetko môže jej nedávno narodená dcéra!

Je toho na ňu priveľa! To, že Victoria Beckham zamestnáva médiá častejšie, než tomu bolo doteraz, nie je dielom náhody. Po krátkej materskej dovolenke sa totiž naplno vrhla do práce, pričom do tohto kolotoča zapojila aj svoju najmladšiu ratolesť. Jej pracovné a rodičovské vyťaženie si však začína vyberať svoju daň. Bývalá speváčka je bledá, vyziabnutá a už na prvý pohľad budí dojem, akoby ani nevedela, čo je to oddych.

Unavený zovňajšok s kruhmi pod očami si fanúšikovia u Victorie všimli aj počas nedávneho Týždňa módy v Londýne. Návrhárka však akékoľvek dohady o chorobe či poruche príjmu potravy rezolútne poprela. „Nebudem v tomto smere klamať, som unavená. Som naozaj vyčerpaná, ale tiež veľmi spokojná so svojím životom. V podstate som ako každá iná žena, ktorá pracuje a má veľa detí – je to náročné,“ vysvetlila na margo výrazného úbytku na váhe a svojej popolavej pleti.

Úprimne sa štvornásobná matka postavila tiež k otázke, čo ju oberá o najviac energie. Bez okolkov priznala, že sú to bezsenné noci s malou dcérou: „Takmer vôbec sa v noci kvôli Harper nevyspím. Vstávam k nej ako ostatné mamy a neurobila by som to inak. Na toto tím ľudí nemám,“ nadľahčila svoje rodičovské povinnosti. Je však viac než isté, že takéto vražedné tempo dlho nevydrží. Veď svojej rodine aj zamestnancom sa už začína doslova strácať pred očami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu