Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Režisér Titanicu vyvetral anorektickú manželku: Vyzerá ako chodiaca kostra!

Suzy Amis šokovala vyziabnutou figúrou. Zobraziť galériu (7)
Suzy Amis šokovala vyziabnutou figúrou. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Pohľad na ňu vyráža dych! Hoci James Cameron (57) patrí k fenoménom súčasnej kinematografie, po jeho boku by ste výstavný kus so ženskými krivkami hľadali márne. Manželka Suzy Amis (50) je totiž vychudnutá na kosť a už z diaľky pripomína vyziabnutý vešiak na šaty.

Chce prekonať ďalší rekord? Len nedávno sa James Cameron opäť zapísal do dejín, keď so svojou ponorkou dosiahol najhlbšie miesto na Zemi – dno Mariánskej priekopy. Čoskoro sa mu však možno ujde tiež titul hollywoodskej hviezdy s najchudšou zákonnou polovičkou. Kanadský režisér a Suzy Amis sa naposledy ruka v ruke ukázali na londýnskej premiére remakeu snímky Titanic v 3D verzii. Blondínka sa však v najlepšom svetle nepredviedla.

Vytŕčajúce lopatky a kľúčne kosti, driek do dvoch dlaní či celkom plochý hrudník – tým všetkým Suzy šokovala prítomných hostí, fanúšikov a zástupcov médií. S počítaním rebier by ste si totiž u nej veľkú námahu nedali. Jej hrudný kôš bol viditeľný voľným okom.

Či oficiálna partnerka režisérskeho génia podľahla anorexii alebo trpí iným závažným ochorením, s určitosťou nevedno. Chvályhodné je však aspoň to, že Cameron ju pred svetom neskrýva, práve naopak. Na červenom koberci sa k nej túlil ako láskyplný manžel. Úsmev na tvárach prominentného páru tak nasvedčoval, že je medzi nimi všetko v najlepšom poriadku. Vyhladované a krehké telo Suzy Amis však hovorí o niečom celkom inom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu