Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vášnivé bozky Demi Moore: Odviazala sa len s 15-ročným chlapcom!

Demi Moore sa mladším chlapcom nikdy nebránila. Zobraziť galériu (12)
Demi Moore sa mladším chlapcom nikdy nebránila. (Zdroj: Entertainment Tonight)

LOS ANGELES – Na zajačikov letela odjakživa! Keď si Demi Moore (49) v roku 2005 zobrala za manžela o 15 rokov mladšieho Ashtona Kutchera, vyvolala nemalý rozruch. Ako sa však zdá, k mladému mäsku inklinovala už od nepamäti. Kompromitujúce zábery ju zachytávajú v intímnostiach s pubertiakom!

Tá teda mala vkus! Hoci búrlivý milostný život Demi Moore je verejnosti dobre známy, najčerstvejšie zábery z jej minulosti sú ozajstným sústom. Televízny program zasvätený celebritám spoza veľkej mláky totiž disponuje videom, na ktorom herečka laškuje s mladým chlapcom v okuliaroch. Čo ju na ňom vlastne priťahovalo, nevedno. Padali však bozky. A nevinne to veru nevyzeralo!

"Casanova" pod zákonom na záberoch z roku 1982 je Philip Tanzini, ktorý v tom čase oslavoval 15. narodeniny. Spolu s Demi ho spájala telenovela s názvom General Hospital. Napriek tomu, že herečka bola vydatá za svojho prvého manžela Freddyho Moorea, výstrelkom sa nebránila. Ako sladká 19-ka vyštartovala po mladšom kolegovi, ktorého objímala, bozkávala, ale aj materinsky hladkala po hlave. Žeby z jej strany išlo o špeciálny narodeninový darček?

Ťažko posúdiť, či Demi bola v čase nakrúcania pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok. Podľa relácie Entertainment Tonight však brunetka na kameru nešetrila vyznaniami. „Vrúcne ho milujem. Je jedným z mojich najobľúbenejších ľudí. Milujem Philipa, on je jediný, koho milujem,“ povedala na adresu tínedžera. Ako sa teda zdá, Demi vystrkovala rožky už od pubertálnych čias.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu