Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Demi Moore má v liečebni prísny režim: Bez osobnej váhy a telefónu!

Demi Moore Zobraziť galériu (12)
Demi Moore (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nemá to ľahké! Z nedávneho kolapsu, ktorý otriasol mediálnym svetom, sa Demi Moore (49) momentálne spamätáva v odvykacom centre. A podľa zákulisných informácií jej režim rozhodne nepripomína prechádzku ružovým sadom. V čom všetkom spočíva jej náročná terapia?

Po prekvapivej hospitalizácii spred pár dní sa Demi takmer okamžite presunula do zariadenia Cirque Lodge v Utahu. V centre odbornej pomoci, kde sa v minulosti liečili hviezdy ako Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen či Eva Mendes, sa snaží nájsť cestu von z anorexie a závislosti na liekoch na predpis. Lekári k nej pristupujú s maximálnou obozretnosťou a s potrebnými opatreniami.

K tým prvým patril zákaz postaviť sa na váhu. „Je bežným liečebným postupom zamedziť pacientom s poruchou príjmu potravy, aby zistili, koľko vážia. Demi nie je nútená do jedla ani karhaná za to, že nechce jesť. Dostáva tú najlepšiu možnú starostlivosť,“ uviedol pre server RadarOnline zdroj z prostredia liečebne. Ako ďalej vysvetlil, herečka sa musí v prvých dňoch spoliehať predovšetkým sama na seba. Od okolitého sveta je totiž doslova izolovaná.

V zariadení by hollywoodska ikona mala pobudnúť 60 dní. Momentálne sa však so svojimi dcérami, exmanželom Bruceom Willisom či Ashtonom Kutcherom nijako stýkať nemôže. „Demi nie je počas prvého týždňa dovolené komukoľvek volať ani prijímať hovory. Postupom času, ak všetko pôjde dobre, jej lekári povolia prístup k mobilu na istý veľmi obmedzený čas,“ dodal spomínaný zdroj. Či prísny režim nakoniec prinesie Demi vytúžené ovocie, teda najskôr zistíme až o dva mesiace.

Tip: Pozrite si filmové hviezdy v televízii. Časy vysielania programov a filmov nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu