Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zúfalá Demi Moore chce Ashtona späť: Je ním posadnutá?!

Demi Moore Zobraziť galériu (12)
Demi Moore

LOS ANGELES – Nešťastná láska ju stále ničí! Hoci má Demi Moore (49) za sebou pomerne úspešnú liečbu, z najhoršieho sa vraj stále nedostala. Podľa jej najbližšieho okolia totiž zúfalo túži po odcudzenom manželovi. Napriek ponižujúcemu rozchodu chce Ashtona Kutchera (34) späť. A poriadne kvôli tomu vyvádza!

Lieta v tom až po uši! Po sérií nevier s ďaleko mladšími milenkami a potupnému odhaleniu na šieste výročie svadby by len máloktorá žena dokázala dať mužovi druhú šancu. Ako sa však zdá, Demi Moore sa z doterajšieho spolunažívania s o 15 rokov mladším partnerom nepoučila. Nielenže je s ním v neustálom kontakte, no navyše sa vehementne snaží opäť získať jeho priazeň.

„Ak jej neodpíše niekoľko hodín alebo ak si v správe drží odstup, Demi začne vyvádzať. Nechce si to pripustiť, ale do Ashtona je totálne zbláznená. Je úplne evidentné, že ho chce späť,“ uviedla jej priateľka v rozhovore pre magazín Grazia. Naznačila tiež, že herec na bývalú polovičku nemal najlepší vplyv už počas liečenia: „Demi  je najhorším nepriateľom samej seba. Darilo sa jej výborne, kým ju Ashton neprišiel navštíviť.“ Na vysvetlenie dodala, že zo zotavujúcej hviezdy sa od toho okamihu opäť stala úzkostlivá a podráždená pacientka.

Bohužiaľ, zdrvujúce správy týkajúce sa jej nádejí na brunetku ešte len čakajú. Jej záletnícky partner je totiž momentálne spájaný s novou známosťou  Lorene Scafaria (33). S ňou Ashton strávil Silvester a začiatkom marca ho sprevádzala na verejnosti. Demi si však jeho nový vzťah nijako nepripúšťa. „Demi o Lorene toho veľa nevie, nakoľko sa médií stránila. S Ashtonom si esemeskuje pravidelne. Odmieta fakt, že by sa mohol usadiť s inou ženou a teší sa, že sa budú znova stretávať,“ vyjadrila svoje obavy spomínaná kamarátka. Zdá sa teda, že hereckú hviezdu čaká ešte dlhá a tŕnistá cesta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu