Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Elegancia à la Rihanna: Prsia v čipke a piercing cez bradavku!

Rihanna sa do nového roka prehupla s prednosťami ako na výstave. Zobraziť galériu (8)
Rihanna sa do nového roka prehupla s prednosťami ako na výstave. (Zdroj: isifa)

MIAMI – Opäť provokovala! Hoci Rihanna (23) zvykne žúrovať v tých najodvážnejších módnych kreáciách, počas silvestrovskej párty sa pokúsila o malú výnimku. Zvolila elegantný outfit, v ktorom pôsobila ako pravá dáma. Ale iba naoko. Zblízka jej spod priehľadného materiálu vykúkali pikantné detaily!

Rebelku v sebe nezaprela! Aj keď barbadoská kráska vítala nový rok s prvkami glamouru, povestný kúsok extravagancie si neodpustila. Do súkromnej rezidencie rappera Seana Diddyho Combsa totiž dorazila v čiernych šatách z čipky, v ktorých nechala vyniknúť svoje prednosti. So všetkým, čo k nim patrí!

Výrazný červený rúž, vypnuté vlasy a špicaté lodičky – to všetko dokonale dotváralo Rihannin hviezdny styling. Ten sa však vďaka „zabudnutej“ podprsenke ukázal ako poriadne odvážny. Pri detailnejšom skúmaní speváčkinho výstrihu si totiž paparazzi nemohli nevšimnúť presvitajúce bradavky. A okrúhly piercing tiež!

O tom, že hudobná hviezda sa na novoročnej oslave zabávala naozaj dobre, svedčí jej komentár v sieti Twitter v nasledujúce ráno: „Slnečné okuliare a ibuprofen. Minulá noc bola naozaj bujará!“ Žeby to prehnala s bublinkami? Záber, na ktorom si zapózovala s kamarátkou, by v tomto smere vysvetľoval naozaj mnohé...

Rihanna
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu